RASKOŠ NA VIDJELO

S čijeg dekoltea ne možete spustiti oči?

25.02.2013 u 17:35

Bionic
Reading

Dodjela Oscara, ali i nekoliko partija koji su prethodili velikom događaju, okupila je najveću glumačku elitu koja je bila pod povećalom kad su u pitanju moda i ljepota. Valjalo se nametnuti, a mi smo se okomili na slavne ljepotice koje su to činile – dekolteom

Heidi Klum ove je godine definitivno oskarovska kraljica dubokog dekoltea – obukla je najsmjeliju haljinu koja je otkrivala grudi, ramena, leđa, dio struka. Lijepa 39-godišnja manekenka nije bila nazočna na samoj dodjeli Oscara, ali je svoj savršeni stas pokazala na zabavi zaklade Eltona Johna uoči velikog događaja.

Od Britney Spears takvo se nešto također može očekivati, no ovaj put će vas iznenaditi jer je u duboko dekoltiranoj kreaciji ipak djelovala vrlo sofisticirano i elegantno.

Pokazala je, naime, novu, tamnosmeđu boju kose, uredno počešljanu na razdjeljak, a haljina je bila do poda duga i imala je elegantne uzdignute rukave.

Irina Shayk nosila je haljinu boje šampanjca, s prorezom na dekolteu gotovo do pupka, a njezina manekenska kolegica Miranda Kerr također se odvažila na sličan 'izlet', ali u crnoj haljini.