CASUAL LOOK

Ružne natikače ovoga su ljeta osvojile i prelijepu oskarovku

20.07.2017 u 13:10

Bionic
Reading

Charlize Theron ovih dana promovira svoj novi film 'Atomic Blonde' pa mediji ovu lijepu glumicu rođenu u Južnoafričkoj Republici prate u stopu

Na crvenom smo tepihu ovu prelijepu oskarovku navikli viđati u besprijekornim izdanjima, no u slobodno vrijeme ova vitka plavuša bira casual outfite.

Za razliku od dva seksi stajlinga u kojima je izazvala pomutnju, odjenuvši rokerski t-shirt s kožnatim hlačama i usku mini haljinu, Charlize je za putovanje odabrala puno jednostavniji stajling.  

  • +11
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa 41-godišnja glumica odlično je kombinirala trendi bombericu u pastelnoj ružičastoj s potpisom Saint Laurenta, uske crne hlače, fedora šešir i, dakako, udobne natikače Birkenstock s dva remena, u čemu su je paparazzi ulovili u zračnoj luci JFK.

Slavne cure u posljednje vrijeme obožavaju ovakve casual natikače pa smo ih mogli vidjeti na mnogim fashionisticama poput Vanesse Hudgens, Jessice Albe ili Julije Roberts.

Prepoznatljive šlape ovog njemačkog brenda s dugogodišnjom tradicijom doživjele su nevjerojatnu popularnost unazad nekoliko godina, postavši apsolutni must have. Trend su odmah prihvatili mnogi high street brendovi, ali i poznate modne kuće.  

Ove udobne natikače na osobit način kombiniraju potplat, podnožje, remenje i kopču kako bi se stvorila jedinstvena estetika, a iz brenda objašnjavaju kako svaki dio ima svoju svrhu, dakle tamo je iz određenog razloga da bi se osigurala udobnost prilikom nošenja.

  • +3
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, u akcijskom filmu 'Atomic Blonde', nastalim pod redateljskom palicom Davida Leitcha, Charlize tumači lik agentice MI6 koja u vrijeme Hladnog rata istražuje ubojstvo kolege u Berlinu.

Uz Charlize, u spomenutom filmu, između ostalih, glume Sofia Boutella, John Goodman i James McAvoy, a prikazivanje u svjetskim kinima očekuje se kasnije ovog mjeseca.