MODNI DEBI

Rumer Willis otkrila svoju ženstvenu stranu

13.01.2011 u 10:13

Bionic
Reading

Rumer Willis, poznatija kao kći Brucea Willisa i Demi Moore, uspješno je odradila svoj manekenski debi snimivši reklamnu kampanju za luksuzni brend Badgley Mischka

Nakon Eve Longorije, Carrie Underwood te Ashley i Mary-Kate Olsen, 22-godišnja Rumer Willis postala je zaštitno lice modne kuće Badgley Mischka. Najstarija kći slavnih roditelja odlično se snašla ispred kamera i pokazala se u svojem najboljem izdanju. Opušteno je pozirala, što nimalo ne čudi s obzirom da je od najranijih dana bila izložena medijskoj pažnji pa je odavno naučila ponašati se pred kamerama.

Za potrebe snimanja, održanom na romantičnim plažama Malibua, fotograf Tony Duran pretvorio je Rumer u pravu zavodnicu. 'Bilo je prekrasno pozirati na plaži u tim prelijepim haljinama. Osjećala sam se kao princeza. Jako sam sretna zbog toga što su me izabrali da predstavljam njihov brend. Suradnja s njima bila je nevjerojatno iskustvo', oduševljeno je komentirala Rumer.

'Rumer je sjajna muza za ovu sezonu. Ona ima razigran duh, mlada je i moderna, sve što predstavlja naša proljetna kolekcija', objasnili su Badgley i Mischka.