FASHION GURU

Rozgu baš briga kakva će se pojaviti u javnosti

31.07.2012 u 10:11

Bionic
Reading

'Bome, Dizdarica je komad i pol', opet je konkretan bio naš Fashion Guru komentirajući prošlotjedne stajlinge naših zvijezda… Za oko su mu zapele Natali Dizdar, Tanja Dragović, Vanja Halilović i Niki Pišek

'Imam osjećaj da je Jelenu Rozgu baš briga kakva će se pojaviti pred zaluđenom masom', komentira Feshi već viđenu haljinu i cipele na našoj estradnoj divi.

Tanju Dragović pohvalio je zbog jednostavne pamučne haljine i gladijatorica, koje su idealan outfit za vruće noći. 'Za razliku od Tanje, koja ipak zna da je po dubrovačkom kamenu najlakše hodati u ravnim cipelama, Vanja ne odustaje od peta', primijetio je vidjevši Vanju Halilović kako se muči držeći za ruku svog Barbierija.

Ljetni modni đir Sanje Duggan je dobar, možda i predobar, samo Feshi nikad nije shvatio kako joj se da sređivati po zvizdanu, na plus 40.

Maja Šuput, za promjenu, nosila je 'izvrstan kroj haljine, a i boja je divna, uz ovu bež torbu - Maja to stvarno dobro nosi'.

Zrinka Cvitešić je pravi primjer toga da cure moraju imati jednostavnu malu crnu haljinicu, po mogućnosti u nekoliko varijanti.

Nikolina Pišek je odlučila malo se pofotkati, kao i ostale cure, jer čemu inače služi Hvar?! Njezina je što kraća odjeća došla na svoje - i to u punom sjaju.