ODMORNA I NASMIJANA

Romantično izdanje dobro raspoložene Kate Middleton

01.09.2016 u 16:16

  • +4

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nakon ljetnog odmora Kate Middleton i princ William polako se vraćaju službenim obvezama pa su, prije nego što krajem rujna krenu na kraljevsku turneju po Kanadi, posjetili Cornwall i otoke Scilly, a za tu je prigodu lijepa vojvotkinja odabrala haljinu u pastelno roza nijansi koja je naglasila njezin lagano preplanuo ten

Prva stanica za omiljeni kraljevski par tijekom posjeta jugu Engleske bio je grad Cornwall u kojem su obišli katedralu Truro, a lijepa vojvotkinja za ovu je prigodu odabrala haljinu midi dužine u nježnoj, pastelno roza nijansi kojom je naglasila preplanuo ten. Haljinu potpisuje njujorška dizajnerica Lela Rose, a kroj koji prati liniju tijela i lagano se širi prema dnu naglasio je vitku figuru omiljene članice britanske kraljevske obitelji.

Riječ je o brendu čije je kreacije vojvotkinja od Cambridgea nosila i ranije, a odlikuje ga ženstven i elegantan dizajn s puno pastelnih nijansi i luksuzne čipke.

Uz nju je nosila svoje omiljene cipele s punom petom high street brenda Monsoon u boji pijeska, kakve je već nosila tijekom kraljevskog posjeta Indiji, što i nije bio baš najbolji izbor za ovu haljinu. No, Kate Middleton, za razliku od drugih kraljevskih dama poput danske princeze Mary, španjolske kraljice Letizije ili jordanske Ranije, prednost ipak daje udobnosti pa često bira staromodne i konzervativne cipele poput ovih. Look je upotpunila clutch torbicom i diskretnim dijamantnim naušnicama, dok su za casual eleganciju princa Williama bile zaslužne plave chino hlače, bijela košulja i sivi sako.

Nakon posjeta Cornwallu, kraljevski par nastavlja s turnejom po jugu Engleske, a sljedeća stanica su im pitoreskni otoci Scilly, arhipelag koji se sastoji od preko 200 otoka i grebena.