ZAPOČEO BIPA FASHION.HR

Robert Sever oduševio novom kolekcijom za proljeće/ljeto

30.03.2017 u 10:19

  • +56

Revija Roberta Severa

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Bionic
Reading

Na Zagrebačkom velesajmu sinoć je započeo 24. BIPA Fashion.hr koji je otvoren revijom Roberta Severa, a dizajnera su došle podržati i brojne poznate osobe koje su za najnoviju kolekciju imale samo riječi hvale. Zavirite u našu galeriju i saznajte koje su to kreacije oduševile poznate zvijezde

Službeno je započeo 24. po redu BIPA Fashion.hr, a otvoren je revijom Roberta Severa koji je u prepunoj dvorani Zagrebačkog velesajma predstavio svoju novu kolekciju za proljeće/ljeto 2017. U duhu proljeća Sever se odlučio za lepršave cvjetne haljine i košulje koje su dominirale kolekcijom te traper primjerke poput suknja, hlača, prsluka i jaknica.

S obzirom na to da su ga na kolekciju inspirirale, kako kaže, njegove klijentice, stvarne žene koje su u njegovu dizajnu prepoznale moderne i nosive komade, Sever je pazio na to da kolekcijom zadovolji širok spektar modnih ukusa. Osim ljetnih haljina kojima će se cijena kretati do 1.200 kuna, u najnovijoj kolekciji moći ćete pronaći i hlače ozbiljnijeg kroja u kombinaciji s nude košuljama za poslovni look te takozvane mum jeans, traperice visoka struka idealne za svakodnevne varijante.

'Uvijek težim ženstvenim, suvremenim i nosivim kreacijama. Inspiracija su mi zapravo moje klijentice, stvarne, prekrasne žene kojima je potrebna prekrasna odjeća koju možda ne mogu pronaći negdje drugdje, a ja imam mogućnost stvoriti je za njih. Najviše me veseli kada shvatim na kraju dana da sam uspio kreirati odjeću koja njima treba i koju nose. Smatram da odjeća koja nije nosiva jednostavno nije potrebna, pogotovo danas ta moda koja je dominirala 90-ih i kasnije, kada su se birali neki neobični komadi da bi bili dobri za show, to danas više nije bitno. Poanta je ta da se radi odjeća koja je stvarno poželjna i to je moja inspiracija', izjavio je za tportal Robert Sever.

Dizajnera su došle podržati i brojne estradne zvijezde koje su za novu kolekciju imali samo riječi hvale.

'Ove godine napravio je kolekciju baš po mom ukusu. Preferiram taj vintage boho stil i volim romantične cvjetne haljine poput Severovih. Već sam pronašla u kolekciji neke komade za sebe i definitivno kao da je šivana za mene', prokomentirala je reviju glumica Petra Kraljev koja trenutačno igra ulogu Nere Vidić u seriji 'Zlatni dvori'.