HANSAPLAST

Riješite se vunenih čarapa

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Svi znaju kako je to kada se u krevet pođe s ledenim stopalima. Papuče, vunene čarape i termofori uglavnom baš puno ne pomažu - a i nisu baš jako privlačni!

Hansaplast Warm & Care krema za zagrijavanje stopala
Njegujuća formula vašim stopalima pruža ugodan učinak topline koji traje satima. Uživajte u nježnoj hidratantnoj kremi koja omogućuje ugodan osjećaj toplih stopala na temelju posebnog sustava Thermocare koji aktivira toplinu.
Hansaplast Warm & Care krema za zagrijavanje stopala uz to ima i njegujuću hidratantnu formulu i opuštajući miris.

Sustav THERMOCARE

U koži i sluznici po našem cijelom tijelu nalazi se nekoliko vrsta toplinskih receptora koji pokrivaju cijeli raspon temperatura te su odgovorni za način na koji doživljavamo toplinu i hladnoću. Te receptore ne aktivira samo okružujuća temperatura, topli i hladni predmeti ili tekućine, već i aktivni sastojci i prirodne biljne komponente. Uz pomoć prvog sustava Thermocare, Beiersdorf istraživački odjel prvi je uspio integrirati vrlo učinkoviti kompleks koji aktivira toplinu u nježnu formulu za njegu stopala. Sastojci će se vezati za
specifične receptore smještene u koži, takozvane TRP-e* tj. vaniloidne receptore, koji su odgovorni za osjet topline. Stoga Hansaplast Warm & Care krema za zagrijavanje stopala pruža ugodan osjećaj topline koji traje satima.

Kako vi grijete svoja stopala?

Niste sami. Mnoge žene imaju problem s hladnim stopalima.
Hansaplast Warm & Care krema za zagrijavanje stopala predstavlja kraj ledenog doba! Odsurfajte na http://www.hansaplast.com.hr/inovacije/foot-care.html proširite dobre vijesti i pošaljite zabavnu čestitku "Hladna stopala"!

Sudjelujte u našoj međunarodnoj galeriji ili glasujte za fotografiju koja vam se najviše sviđa. Kliknite zvjezdicu kojom želite ocijeniti fotografiju: ako mislite da je fantastična, kliknite na petu zvjezdicu. Ako vam i nije baš nešto, dajte jednu zvjezdicu.
SUDJELUJTE U NAGRADNOJ IGRI! Prvih 30 uploadanih fotografija nagrađujemo s Hansaplast Warm&Care kremom za zagrijavanje stopala.

(*Transient Receptor Potential Cation Channel)
Učinak grijanja ovisi o individualnoj percepciji i količini nanesene kreme.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi