TJEDNI HOROSKOP

Ribe će biti zaljubljive, a Djevice osjetljive, Ovnovi će rušiti prepreke kako bi došli do cilja dok će se Rakovima otvoriti vrata prema ispunjenju želja

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 08.03.2021 06:26
 • Objavljeno 08.03.2021 u 06:26
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Pavel Horak / Imageproduction / Profimedia

Ambiciozni i puni energije, Ovnovi će rušiti prepreke odlučni da ostvare maksimum ciljeva. Bikovi samci bit će raspoloženi za koketiranje dok će solo Lavovi loše podnositi samoću. Strijelcima će um biti zaokupljen obrazovnim, poslovnim i novčanim temama pa će im romantika biti daleko od prioriteta. Djevice će biti osjetljive na tuđe riječi, a Jarci će biti glas razuma i kompromisa

Ovnovi će biti osjetljivi i neće trpjeti prigovore. Ako im partner uputi kritiku, neće pozorno saslušati njegove riječi, nego će odmah krenuti u protunapad. Ambiciozni i puni energije, rušit će prepreke odlučni da ostvare maksimum ciljeva. Više bi im se isplatio mekan i nenametljiv pristup.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +7
 • +4

Ashley Judd je horoskopski Ovan, rođena je 19. travnja 1968.

Izvor: EPA / Autor: OLIVIER DOULIERY / POOL

Bikovi će održavati prisan odnos s partnerom. Često će razgovarati o vezi i kovati planove za bližu i dalju budućnost. Bikovi samci bit će raspoloženi za koketiranje, pokušavajući se prikazati površnim zafrkantima. Međutim zapravo će čeznuti za mirnom lukom i tražiti nekog za ozbiljnu vezu.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +24
 • +21

Andie MacDowell je Bik, rođena je 21. travnja 1958.

Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER

Blizance će privlačiti uspješni i ugledni ljudi. Nastojat će se kretati na mjestima na kojima bi mogli susresti nekog takvog i po mogućnosti sklopiti poznanstvo. Blizanci u vezi bit će smanjeno bliski s voljenim zbog profesionalnih ili društvenih obaveza. Obaveze će im biti brojne i zahtjevne. Morat će odgoditi sporedne aktivnosti da bi imali dovoljno vremena za ono bitno.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +47
 • +44

Princ Philip je Blizanac, rođen je 10. lipnja 1921.

Izvor: EPA / Autor: WILL OLIVER

Venera Rakovima daruje zaigranost i spremnost na šalu, no prije svega trebali bi provjeriti je li njihov dragi raspoložen za dozu neozbiljnosti. Povoljno je vrijeme za učenje, polaganje ispita i druge zadatke koji zahtijevaju umni angažman. Rakovima koji traže posao u inozemstvu ili u predstavništvu inozemne tvrtke otvorit će se vrata za ispunjenje želja.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +6
 • +3

Eve Hewson u horoskopu je Rak, rođena je 7. srpnja 1991.

Izvor: Profimedia / Autor: LMJ/SilverHub / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lavovi u vezi postavljat će jedno drugom neobična pitanja, no iza njih će se kriti samo radoznalost. Solo Lavovi loše će podnositi samoću, no ipak će nerado primati nove ljude u svoj krug. Sumnjičavost će biti jača od potrebe za intimnošću. One koji su u potrazi za novim ili dodatnim izvorom dohotka jedna će ponuda staviti pred dvojbu. Iako će se na prvi pogled doimati obećavajućom, intuicija će ih upozoravati da nije sve onako kako izgleda.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +16
 • +13

Meghan Markle je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981., a princ Harry je Djevica, rođen je 15. rujna 1984.

Izvor: EPA / Autor: DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / P

Djevice će biti osjetljive na tuđe riječi, no one neće biti motivirane ružnim namjerama. Samce će razočarati otkriće da onaj tko im se isprva jako dopao nije onakav kakvim se predstavljao. Susretat će se s brojnim odgodama i kašnjenjima, što će od njih zahtijevati toleranciju i strpljenje.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ljubavne veze i brakovi Vaga prolazit će kroz neutralno razdoblje. Svatko će rutinski obavljati svoje zadatke i dogovarati se s drugom stranom kad zatreba. Vage koje se udvaraju tapkat će na mjestu. Zaposleni će biti umjereno zadovoljni radnim uvjetima i primanjima, a oni koji traže posao nailazit će na raznolike ponude u kojima se neće baš snalaziti.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +3

Kim Kardashian je horoskopska Vaga, rođena je 21. listopada 1980.

Izvor: Profimedia / Autor: EMG/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Škorpionima će se svježe započeta veza razvijati u željenom smjeru. Razaznat će da druga strana ima ozbiljne namjere čak i ako se ne bude direktno izjasnila u tom pogledu. Ako su u dugoj vezi ili braku, živjet će skladno i zabavljati se gledajući putopise i kulturne sadržaje. Nalet kreativnog razmišljanja potaknut će neke da pretvore hobi u posao koji nosi potencijal za značajnu zaradu.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +26
 • +23

Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967.

Izvor: EPA / Autor: WARREN TODA

Strijelcima će um biti zaokupljen obrazovnim, poslovnim i novčanim temama pa će im romantika biti daleko od prioriteta. Strijelci koji pokušavaju osvojiti nekog morat će nakratko odgoditi iduće poteze zbog okolnosti koje će ih gurnuti u drugom smjeru. Polovično zadovoljstvo uvjetima u radnom okruženju navodit će ih na razmišljanje o odlasku. No ako stanje nije nepodnošljivo, trebali bi nastaviti raditi i pratiti prilike za drugi posao.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +3

Katie Holmes rođena je u znaku Strijelca 18. prosinca 1978.

Izvor: Profimedia / Autor: LRNYC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jarci će začuđujuće uspješno rješavati nesporazume s bližnjima oko novca, kućanskih poslova i odgoja djece ili unuka. Bit će glas razuma i kompromisa. Samci će osjetiti snažnu naklonost prema nekom koga ranije nisu gledali u romantičnom svjetlu. Glatko će obavljati umne zadatke, a učenici i studenti postizat će solidne rezultate.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +69
 • +66

Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982.

Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

Vodenjaci samci bit će meta udvaranja nekoga tko se ne uklapa u uobičajen profil onoga što traže u partneru. Pruže li mu priliku, uvidjet će da imaju mnogo toga zajedničkog i da bi se između njih moglo razviti nešto. Odnosi u vezi i obitelji neće biti idealni, ali će odolijevati povremenim nesuglasicama. Ukazat će im se prilika za povećanjem dohotka radom na ugovor o djelu.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +10
 • +7

Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: Timm/face to face / Face to Face / Profimedia

Ribe će biti zaljubljive, a istovremeno omiljene u društvu. Ako su solo, iz tog bi sretnog spoja mogla proizaći nova ljubav. Ostvarivat će zapažene rezultate ako obavljaju poslove koji zahtijevaju šarmantan nastup i privlačnu vanjštinu. Stvaralački i estetski nastrojene Ribe bit će obdarene osobito jakim nadahnućem, pa će i one zablistati.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +9
 • +6

Eva Mendes je Riba, rođena je 5. ožujka 1974.

Izvor: Profimedia / Autor: Snap Stills / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!