MAJA ŠUPUT:

'Rekla sam da ću pjevati makar me odvela policija'

10.10.2013 u 07:14

Bionic
Reading

Nakon što je s bendom završila u pritvoru, Maja Šuput objasnila je svoje viđenje svadbenog skandala i ispričala u intervjuu Globusu kakve je sve doživljaje imala tijekom dugog staža pjevanja na svadbama

'Došla je policija, s maricom, njih osam i prvo su nas utišali', ispričala je Maja Šuput za Globus. 'Kako se tako nešto nikad nije dogodilo ni na jednoj svadbi, a meni je bilo tako žao mladenaca, popela sam se na pozornicu i rekla da ću pjevati makar me odveli. I još sam malo nastavila pjevati... U međuvremenu je stigao i načelnik policije i naredio da se glazba ugasi. Mladenkin otac mi je prišao i rekao kako je bolje da se više ne izlažem. Čovjek nije želio da imam problema. I onda su samo mene i bend priveli – dobili smo prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira...', prepričava Maja Šuput.


Ostatak jutra, od tri do sedam sati, davala je policiji iskaz i zaradila prekršajnu prijavu.

'Nikad mi se ništa slično nije dogodilo ni na jednoj svadbi', kaže, a na svadbama nastupa skoro svaki petak i subotu i termini za svadbe su joj rezervirani do kraja 2014. godine.

'O stvarima koje sam doživjela na svadbama mogla bih napisati knjigu koja bi bila bestseler', kazala je Maja za Globus obrazlažući da neki skaču po pozornici, drugi kradu novac, a jednom je mladoženja nokautirao mladenku.