NAGRADNJAČA

Reebok vas nagrađuje

18.04.2012 u 10:09

Bionic
Reading

U Areni Zagreb Reebok je ponosno predstavio CrossFit, program vježbanja koji se temelji na raznolikim funkcionalnim pokretima visoka intenziteta za postizanje cjelokupne tjelesne kondicije kako bi se polaznici pripremili za tjelesni izazov svake vrste. A mi smo za vas pripremili dva poklon paketa koji sadrže Reebok majicu, Crossfit uže za preskakanje i bočicu za piće.

I više nego dinamične vježbe prolaznici su promatrali s oduševljenjem, a okupljeni sudionici ozbiljno su shvatili svaki postavljen im zadatak.

Reebok i CrossFit pozivaju vas da posjetite stranicu, prijavite svoje najbolje rezultate u zadanim vježbama te odmjerite snage s najboljima na Reebok CrossFit Fitness Championshipu koji će se održati 30. lipnja u Ateni.

Šezdeset najboljih muškaraca i žena koji se kvalificiraju dobit će savjete za treniranje od najboljih CrossFit trenera, koji će im pomoći u pripremi za još dva kvalifikacijska treninga. A 30 najboljih od njih imat će se priliku natjecati u finalu na jednodnevnom događanju u Ateni.

Poklon pakete su osvojili:

Boris Vidalina
Kristijan Marinović

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.