POPUT PRAVIH CHEFOVA

Recepti za super priloge uz svako jelo

17.11.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Nedjeljni ručak može biti prava delicija jer obično baš taj dan imamo malo više vremena posvetiti se kuhanju. Evo što preporučujemo kao inspiraciju

Zaista svi znaju koliko je važno jesti povrće, ali mnogima ni mrkvice ni grašak uopće nisu privlačni. No uz ovakve recepte - mrkvica u medu i naranči ili grašak s parmezanom - sigurno će se svidjeti cijeloj obitelji.

Jedan od nekoliko nezamjenjivih priloga svakako je riža, a zdrava inačica je ona integralna. Smeđu rižu potrebno je dulje kuhati, ali se isplati budući da je korisnija i zdravija od obične. Ima više vlakana, vitamina i antioksidansa, a evo kako je pripremiti bez problema

Teško da ćete naići na osobu koja će reći da ne voli tjesteninu. Čini li vam se da iz nekog razloga ne uspijevate pripremiti tjesteninu kao u restoranu, evo nekoliko trikova i savjeta.

Krumpir je sigurno na listi najdražih priloga, a obzirom na bezbroj načina pripreme, ponekad je ukusan i sam, uz malo salate ili nekog povrća. Ako želite savršen pire krumpir, postoje neke tehnike kojima morate ovladati. Donosimo vam sjajne savjete poznatih chefova. Ako vam na kraju ostane i viška pire krumpira, evo i nekoliko ideja kako ga iskoristiti.