vrijeme samo za vas

Recept za slobodno poslijepodne!

18.05.2020 u 11:22

Bionic
Reading

Prepustite inteligentnom pomagaču brigu o savršenom izgledu vašeg travnjaka

Živimo u dobu kad se sve može platiti s odgodom ili na rate - osim vremena. Stoga su uređaji koji štede vrijeme i trud posebno cijenjeni.

Zelenilo naših okućnica jasan je pokazatelj brige svakog domaćina - pomno održavane zelene površine znak su dobrog planiranja svih uzgojnih radova na travnjaku i drugom raslinju okućnice.

Ali što u slučaju kad domaćin ni uz najbolju volju ne može odvojiti dovoljno vremena za redovito šišanje travnjaka kraj svoje kuće? To ga ne osuđuje na korištenje usluga drugih, niti na zapuštenu tratinu. Rješenje za takav problem su STIHL robotske kosilice, objedinjene imenom iMow.

STIHL iMow robotske kosilice su uređaji pogonjeni akumulatorskim baterijama dugog radnog vijeka i velikog kapaciteta. iznimno su tihe pri radu, zbog čega će ih vaš susjedi voljeti skoro kao i vi. Njihova specijalnost je samostalna izrada plana košnje vašeg travnjaka. Dovoljno je dozvoliti stručnom timu tvrtke “Unikomerc-Uvoz”, koja je uvoznik i distributer ovih strojeva, da postavi instalaciju u vaši travnjak i ove tihe i učinkovite robotske kosilice preuzeti će brigu o urednosti vašeg travnjaka. Također, ako je vaša okućnica zauzeta ležaljkom u kojoj se odmarate poslije napornog radnog dana, gomilom djece koja trčkaraju unaokolo slaveći rođendan, ili jednostavno pada kiša, sve su to prepreke koje iMow robotska kosilica uzima u obzir. Tada će vaš inteligentni pomagač zaobići prepreke s kojima se sretne ili ostati u svojoj stanici za punjenje i pričekati da kiša prestane. Kosilica će u svom planu košnje napraviti korekcije i pobrinuti se da u trenutku kad je travnjak slobodan, pokosi sve što je propustila.

Ove su kosilice zanimljive i zbog slijedećeg: sitni djelići vlati pokošene trave ostaju na tlu travnjaka (funkcija “malčiranja), štiteći time tlo od isušivanja, a nježne vlati trave od pogubnog utjecaja sunčevog svjetla. Na taj način tlu se vraćaju i važne hranjive tvari.

STIHL iMow robotske kosilice idealno su rješenje za one koji cijene svoje slobodno vrijeme i žele ga rezervirati za trenutke opuštanja i zabave uz svoje najmilije.