GLUMICA PONOVO BLISTA

Razvod joj vidno godi, nikad nije bila ljepša

02.11.2015 u 13:00

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Garner otvoreno priznaje da se ne opterećuje modom i trendovima i najčešće je se može vidjeti u udobnim trapericama, kariranim košuljama i tenisicama. U svečanim prigodama bira elegantne, klasične kombinacije, a na dodjeli nagrada American Cinematheque sve je osvojila svježim mladenačkim izgledom

Iako trenutačno prolazi kroz jedno od najtežih razdoblja u životu,nakon deset godina braka razvodi od supruga Bena Afflecka s kojim imatroje dece, zgodna glumica pokazala je da je najgore razdoblje izanje.

Na dodjeli nagrada Cinematheque Jennifer Garner bila je oličenje elegancije u prljavo roza haljinici A-linije koju je krasila mašna na ramenu. Haljina nosi potpis modne kuće Valentino, a na nju je obula sandale u boji kože s vrtoglavo visokom petom.

Minimalističkom elegantnomstylinguglumica je prilagodila frizuru i make-up pa je oči naglasila olovkom, a obraze i usne roskastim nijansama čime je unijela svježinu i mladenačku blistavost u izgled.

Garner ne krije da je moda ne zanima previše, a u prošlogodišnjem intervjuu za časopis Allure otkrila je kako su je bivši suprug i prijatelji često znali zezati na račun nedostatka stila.

'Svakodnevno sam u tenisicama New Balance. Pokušavam ne biti jer me ismijavaju suprug i prijatelji, ali meni jednostavno nije prirodno iz dana u dan razmišljati o tome kako izgledam. Nisam netko tko bi trebao biti u središtu pažnje zbog izgleda. Ja sam vam od onih ljudi koji su na predavanja na faksu odlazili odjeveni u pidžamu i još bih uvijek tako hodala da mogu. Ja sam zapravo hodajuća beauty katastrofa', rekla je šaljivo.

Također je izjavila da osjeća kako je prerasla šminkanje: 'Gotovo nikad ne nosim šminku osim ako nisam na snimanjima ili u svečanim prilikama. Obično koristim malo korektora oko nosa ili ispod očiju i to je to. Znala sam nekad svakodnevno nanositi maskaru, no to odavno ne radim. Ne znam zašto, ali osjećam se nekako lažno s njom. Prerasla sam fazu šminkanja.'

No kad je u pitanju sređivanje za svečane događaje i crvene tepihe, 43-godišnja glumica i mama troje djece priznaje da zaista uživa u toj preobrazi i glamuroznim kreacijama koje u tim prigodama nosi, a to je pokazala i ovaj put.