YOLANDA HADID

Razigrani stajling: Majka slavnih manekenki najotkačenija je baka ikad

20.09.2021 u 12:06

Bionic
Reading

Plavokosa Yolanda Hadid, mama najtraženijih manekenki današnjice Gigi i Belle Hadid, svojim hrabrim modnim kombinacijama nimalo ne zaostaje za lijepim kćerima

Yolandu (57), inače rođenu Nizozemku koja je i sama svojedobno bila uspješna manekenka, pratili su brojni pogledi dok je u društvu dečka Josepha Jingolija išla na rođendansku zabavu svoje prve unučice Khai.

Djevojčica neobičnog imena prvo je dijete njezine kćeri Gigi i njezinog partnera Zayna Malika, bivšeg člana nekad popularne teen atrakcije One Direction, a ponosna baka naravno nije propustila rođendanski party svoje unučice održan u New Yorku.

  • +6
Yolanda Hadid Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kao i obično, mladolika plavuša zavidne figure gdje god da se pojavi ne može proći nezapaženo, pa je i ovoga puta privlačila poglede na njujorškim ulicama u neobičnoj kombinaciji kao stvorenoj za ovu netipičnu baku.

Yolanda je kombinirala totalno otkačene traperice s aplikacijama u obliku velikih cvjetova s narančastom kožnom jaknom i topom u istoj nijansi te s trendi tenisicama koje potpisuje popularni brend New Balance.

Efektne traperice kakve bi se rijetki usudili nositi odabrao je i Yolandin dečko Joseph, također ležerno odjeven.

Inače, Yolanda je u braku s investitorom palestinskih korijena Mohamedom Hadidom bila od 1994. do 2000., a dobili su troje djece, Bellu, Gigi i Anwara, koji je u vezi s britanskom pjevačicom Duom Lipom.