VIKEND ZA PAMĆENJE

Razgolićene ljepotice oduševile zagrebačku publiku

20.05.2013 u 15:11

  • +6

Super MartXe u Green Goldu

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bionic
Reading

Najbolji svjetski party SuperMartXé zapalio prepuni Green Gold Club – pogledajte kako je bilo uz akrobate, plesače i vatreni show!

Vikend za nama je onaj o kojemu će se itekako pričati. Green Gold Club ove subote gorio je uz najbolji svjetski party SuperMartXé! Jedinstvena scenografija, animacijska tehnologija, plesači i plesačice, akrobati i vatreni show, sve to dio je nezaboravnog partyja, koji se ovoga vikenda odvijao u najboljem klubu u gradu – Green Goldu.

Dvije tisuće posjetitelja imalo je prigodu vidjeti najbolje od SuperMartXéa, nositelja Guinnessova rekorda te uživati u glazbi DJ-a Javi Reine, pjesmi Nalaye te odličnom nastupu španjolskog virtuoza na električnoj violini Miguela Lare.

Za odličnu atmosferu dodatno su se pobrinule i atraktivne plesačice i akrobati kao i jedinstveni ženski Fire show. Tristo održanih partyja u 40 država vidjelo je ovaj najbolji svjetski show, među njima je od sada i zagrebačka publika, koja je zaista imala što i vidjeti i uživati u pravom performansu.

U priloženoj fotogaleriji pogledajte atmosferu s najvećeg svjestkog partyja, koji se ovog vikenda održao u prepunom Green Gold Clubu!

SuperMartXé održao je svoj nastup u sklopu ovogodišnjeg Green Gold Summer Festa, a nakon odličnog showa idemo dalje!

Dana 1. lipnja, u goste nam stiže dobro poznati beogradski dvojac The Beatshakers. U tople ljetne dane zakoračit ćemo 15. lipnja koncertom najpoznatije svjetske DJ-ice, Juicy M. Za kraj ovogodišnjeg Green Gold Summer Festa 6. srpnja, na jednom mjestu okupit ćemo najveće domaće performere i zabavljače.

Zbog svega navedenoga, možemo ustvrditi kako zagrebački Green Gold Club u dnevni i noćni život metropole donosi novu dosad neviđenu dimenziju.