TJEDNI HOROSKOP

Lavove čekaju nezaboravni trenuci, a Jarce napadaji ljubomore

30.10.2017 u 08:10

Bionic
Reading

Listopad je praktički gotov i stiže nam studeni. Saznajte što vam zvijezde i planeti spremaju u zadnjim danima prošlog i prvim danima sljedećeg mjeseca

Ovnove će povrijediti bliska osoba, no ako joj pruže priliku da objasni sve, možda i neće sve biti tako crno. Na poslu će biti napeti zbog neprijateljske atmosfere koja će zavladati.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će se naći usred burnih obiteljskih odnosa zbog preokupiranosti poslom. No to neće biti bez razloga – u uredu će se događati velike promjene.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će biti zaljubljivi i romantični. Zahvaljujući svom šarmu pronaći će ono što traže. Na poslu će morati raditi više, no to će biti sjajna prilika da nadređenima pokažu svoju vrijednost.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakove će ovaj tjedan biti lako izbaciti iz takta, pa ih očekuju brojne svađe. Financijska pitanja zahtijevat će više opreza, pa je mudro biti štedljiv.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavove čekaju neki nezaboravni romantični trenuci. Na poslu će raditi punom parom, no osim poleta, imat će i podršku kolega.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će se više posvetiti partneru kroz svakodnevne korisne sitnice poput omiljenog jela. Čeka ih mogućnost dodatne zarade, no i dodatnih troškova.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage će se u ljubavi odlučiti ići na sve ili ništa. Na poslu bi trebale biti agresivne i ambiciozne jer ih inače nitko neće primijetiti.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni će se u ljubavi osjećati sretno i ispunjeno. Na poslu će imati odličnu koncentraciju, što će im pomoći da se nose s rokovima i zaostacima.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci će upoznati zanimljivu osobu s kojom će imati mnogo zajedničkog. Na poslu će ulagati puno truda u izvršavanje svojih zadataka, no ključna bi mogla biti podrška kolega. Moguća je povišica ili iznenadni dodatni prihod.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci će partnera optuživati za manjak interesa, što će začiniti i dobrom dozom ljubomore. Na poslu će biti podjednako nagli, što bi im moglo ugroziti reputaciju.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci bi mogli poboljšati svoju ljubavnu situaciju ako suspregnu ponos i tvrdoglavost. Na poslu će teško podnositi kritike te pretpostaviti kako im je izvor zloba ili zavist.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe će uveseljavati male stvari. Čeka ih puno izlazaka i novih poznanstava. Ovaj će se tjedan uglavnom baviti mogućim ulaganjima ili povoljnom kupovinom neke dugoročne vrijednosti.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia