U ETERU

Rajko Dujmić rasplakao Jasnu Zlokić

31.01.2013 u 00:00

Bionic
Reading

Pjevačica je u eteru Narodnog radija slavila 30 godina karijere kad se javio nekadašnji šef Novih fosila i autor njenog najvećeg hita

'Ona ima glas za koji se isplati dati dušu. Ne znam nikog čiji glas ima toliko dima, iskustva i strasti u sebi, kao što je njen', rekao je Rajko Dujmić Jasni Zlokić u eteru Narodnog radija gdje je popularna pjevačica .

Dujmićeve riječi Jasni su izmamili suze na oči. 'Ti si me Rajko stvorio, to su bili počeci koje nikad neću zaboraviti', rekla je Zlokić, brišući suze i zahvaljujući autoru koji joj je napisao neke od najljepših pjesama, uključujući i njen najveći hit 'Skitnica'.

Jasna Zlokić gostovala je u 'Glazbenom showu' Dalibora Petka, najavivši svoj slavljenički koncert, koji će u sklopu programa 'Domaće uživo' održati, 10. veljače u dvorani Lisinski.

'Sjećam je se ko male curice, koja je imala boršu preko ramena i išla je u školu u Dubrovnik. Kad sam je prvi puta vidio rekao sam joj ti si ista Šveđanka', prisjetio se Oliver Dragojević njihovog prvog susreta.

Neno Belan priznao je da bi rado snimio duet s njom, Luka Nižetić otkrio je da je zvao na radio da mu puštaju Jasnine pjesme, a Zrinko Tutić poručio da konačno shvati da im se putevi moraju sresti, nazvavši je jugozapadnom elementarnom nepogodom.

'Pokojni Moka opisao ju je kao Meri Cetinić sa seksualnošću Tereze Kesovije', rekao je tekstopisac Mario Mihaljević, kazavši da je najveće priznanje u karijeri dobio nakon pjesme 'Pismo', koju je za nju napisao. Tada su mu sve narodnjačke zvijezde rekle da će mu ponuditi sve što imaju samo da im napiše takav tekst.

Marija Husar izjavila je da je Jasnin humor osvojio srca njenih kolega, a Matko Jelavić prisjetio se da je odsvirao bubnjeve upravo na njenoj prvoj pjesmi 'Nina nana'.

'Gabi i ja sjedimo u prvom redu, jako ćemo se srediti da nas se ne sramiš i navijat ćemo iz sveg glasa', poručila je Ksenija Erker, a Arsen Dedić rekao da je ona djevojka iz njegovog kraja kojoj šalje poljubac u čelo i želi uspjeh u karijeri.

U Lisinskom će Jasna pjevati svoje najveće hitove, a gosti će joj biti Oliver, Željko Bebek i klapa Kampanel.

Pogledajte video: