ASTRO PROFIL

Putin je ledena Vaga pod utjecajem mračnog Škorpiona

12.02.2017 u 09:06

Bionic
Reading

Predsjednik Vladmir Putin je nesmiljena i ledena Vaga sa Saturnovim pečatom i utjecajem osvetoljubivog Škorpiona

Ruski predsjednik Vladimir Putin rođen je 7. listopada 1952. i predstavlja rjeđi, Saturnov tip Vage, koji se radikalno razlikuje od Venerinog tipa ovog znaka. Saturnov tip ima djelomična obilježja Jarca - želju za vladanjem, nepopustljivost, ozbiljnost i hladno srce.

Pored spoja Sunca i Saturna u Vagi, Putin ima podznak i Veneru u mračnom i osvetoljubivom Škorpionu. Vladar ovog znaka Pluton nalazi se na 'vrhu neba', najvišoj točki Putinovog horoskopa, što je znak velike karizme, moći i utjecaja. Iz navedenog možemo zaključiti da je rođen kako bi se bavio visokom politikom.

Djeluje iza kulisa

Odličan odnos Marsa u Strijelcu s Plutonom u Lavu ukazuje na njegovu golemu umnu i tjelesnu energiju, dobro zdravlje i ljubav prema sportovima snage i borbenim vještinama. Naglašena dvanaesta kuća horoskopa ističe njegovu zatvorenost i potrebu da sakrije osjećaje i namjere od javnosti.

Redovno djeluje iza kulisa, vodi tajne pregovore i uvijek drži par aseva u rukavu. Lukav je, promišljen i pronicljiv pa ga je teško prevariti i dokučiti. Mjesec u Blizancima čini ga intelektualno nemirnim i radoznalim. Brzo shvaća i zaključuje, no povremeno podliježe hirovima i donosi nagle odluke koje su drugima nerazumljive.

Nastavak širenja utjecaja

Pred ruskim vladarom povoljno je razdoblje u kojem će njegov politički utjecaj dodatno ojačati. Kretanje Jupitera kroz znak Vage, u kojem se nalaze njegova četiri planeta, ispunit će ga optimizmom, nadahnuti ga na nove ideje i priskrbiti mu nove saveznike.

Međunarodne okolnosti dat će mu vjetar u leđa i potaknuti ga da još odvažnije prione na ostvarenje političkih i strateških ciljeva. Osobito će spretan biti u manipuliranju s drugim liderima država i saveza.

Njegov je usporedni horoskop s Donaldom Trumpom pun vrlo dobrih i vrlo loših planetarnih aspekata pa bi njihov odnos mogao prolaziti kroz uspone i padove, a nije isključeno ni da od sadašnje simpatije skrene u neprijateljstvo.