S POTPISOM ARKET

Pufasta jakna koju su prošle godine proslavile street style zvijezde ponovno vlada modnom scenom

03.12.2020 u 15:41

Bionic
Reading

Da su pufaste jakne jedan od najpopularnijih i najtraženijih komada sezone već je dobro poznata činjenica, a u moru dostupnih modela na policama trgovina onaj s potpisom sestrinskog brenda H&M-a uspio je privući posebnu pozornost javnosti

Još početkom 2020. godine poznata modna tražilica Lyst na svoj popis deset najpopularnijih modnih komada uvrstila je dužu verziju pufaste jakne s potpisom brenda Arket, a njezina popularnost u aktualnoj sezoni i dalje je velika.

S mjesečnim porastom pretraga kupaca za dugim, pufastim jaknama u iznosu od 47 posto na stranici Lysta, Arketov model i ove jesensko-zimske sezone pokazao se najtraženijim.

Svjestan velike popularnosti svoje pufaste jakne predstavljene u prošlogodišnjoj sezoni jeseni/zima, sestrinski brend H&M- a i ove ju je godine odlučio lansirati u prodaju.

Po cijeni od 225 funti, odnosno nešto manje od dvije tisuće kuna, ova jakna koju su popularizirale street style zvijezde danas stiže u tri boje -  bež, crnoj i maslinasto zelenoj, a u prodaji se na stranicama brenda također nalaze i njezine kraće verzije.

Street style zvijezde u pufastoj jakni brenda Arket