MODNA SKROmNOST

Prva dama štedi na odjeći: Jill Biden već viđenu haljinu osvježila prigodnim detaljem za blagdane

26.12.2021 u 17:21

Bionic
Reading

Od preuzimanja funkcije prve dame Amerike, 70- godišnja doktorica Jill Biden ustrajna je u promoviranju kreacija s potpisom američkih dizajnera, ali i nošenju već viđenih odjevnih komada

U predblagdansko vrijeme, američki predsjednički par obavio je nekoliko angažmana.

Na njihov poziv, kanadska i američka agencija za protuzračnu obranu NORAD i ove je godine odala podatke o ruti Djeda Božićnjaka na kojoj dijeli poklone, a ovu tradiciju, uz posjet dječjoj bolnici u Washingtonu, prva dama Amerike odlučila je označiti u već viđenom izdanju.

  • +4
Jill Biden Izvor: Profimedia / Autor: RS/MPI / Capital pictures / Profimedia

Tijekom obnašanja funkcije prve dame, Melania Trump nikada nije krasila naslovnicu američkoga magazine Vogue, što se ne može reći za njezinu nasljednicu Jill Biden. Aktualnoj prvoj dami pripala je čast krasiti naslovnicu modne biblije u kolovozu, a upravo je haljinu kakvu je nosila na njoj odlučila ponovno odjenuti u predbožićno vrijeme.

Baš poput britanske miljenice Kate Middleton i španjolske kraljice Letizije, 70- godišnja Jill svojim formalnim izdanjima nerijetko ističe modnu skromnost, a što je i ovoga puta bio slučaj.

Kako bi cvjetnu haljinu s naslovnice magazina Voguea učinila prigodnom, pobrinula se detaljem crvenoga pojasa svezanoga oko struka u formi mašne, a uz nju kombinirala je elegantan model crvenog kaputa.

S potpisom Oscara de la Rente, spomenuta haljina u prodaji se nalazila po cijeni od oko 14 tisuća kuna.