brigitte macron

Prva dama Francuske modno zablistala u klasičnim komadima

12.03.2018 u 10:37

Bionic
Reading

Francuski predsjednik Emmanuel Macron, u pratnji svoje supruge Brigitte i ministara, prošlog tjedna započeo je četverodnevni posjet Indiji sastankom s indijskim premijerom Narendrom Modijem, predsjednikom Ramom Nath Kovindom i prvom damom Indije

Poznata po neustrašivom i odvažnom modnom stilu koji joj je osigurao mjesto na listi najbolje odjevenih prema izboru magazina Vogue, Brigitte Macron u pratnji supruga prošlog petka zaputila se u Indiju u kojoj ih je u ulozi domaćina dočekao indijski premijer Narendra Modi.

Njezino putno izdanje tradicionalno je uključivalo odjevne komade poput omiljena sakoa u kombinaciji s crnom košuljom i uskim hlačama, dok se po pitanju obuće ovaj put odlučila za crne cipele u špic i minijaturnu torbu nježnoružičaste nijanse.

  • +22
Brigitte Macron u Indiji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Samo nekoliko sati nakon slijetanja u New Delhi, Brigitte se sa suprugom zaputila na svečanu večeru u rezidenciji indijskog predsjednika. Iako preferira haljine dužine iznad koljena, večernje izdanje ovaj je put kreirala dugom bijelom haljinom prekrivenom crnom čipkom.

Spomenutu kreaciju s detaljem proreza na rukavima potpisuje njezina omiljena modna kuća Louis Vuitton, a novo izdanje upotpunila je dodacima poput bijelog šala, blještava nakita i crne torbice clutch s potpisom francuskog dizajnera Rogera Viviera.

Nakon modnog iskoraka u večernjim satima prva dama Francuske u pratnji supruga idućeg dana posjetila je Raj Ghat, memorijalni centar posvećen Mahatmi Gandhiju i kuću Majke Tereze pojavivši se u tipičnoj modnoj kombinaciji. Roza haljinu iznad koljena, s detaljima poput volana na dugim rukavima i upečatljiva lanca na ovratniku, Brigitte je naglasila torbom i cipelama u identičnoj nijansi haljine, pritom stvorivši zanimljiv monokromatski stajling.

Prilikom posjeta naselju Lodi Colony u New Delhiju, roza haljinu iznad koljena zamijenila je sličnom siluetom, plavo-bijelim modelom u colobrock maniri, pridruživši mu bež cipele u špic.

Dolaskom u veličanstveni Taj Mahal, Brigitte Macron plijenila je poglede u bež kompletu bijelom košuljom, ali i prisnim poziranjem s 24 godine mlađim suprugom ispred najpoznatije grobnice vječne ljubavi i UNESCO-ova spomenika svjetske baštine.

Objavu dijeli RoseRose (@roseraies)

  • +13
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: profimedia