predvodnik u području robotskih usisavača

Provjerite odličnu ponudu kvalitetnih iRobot usisavača u Sancta Domenici!

15.04.2022 u 08:15

Bionic
Reading

Jeste li znali da iRobot kompanija posluje već preko 30 godina? iRobot je lider u razvoju kartiranja i navigacijskih tehnologija, interakciji čovjeka i robota i nudi fizička rješenja. S ponosom dijelimo s vama informaciju kako je iRobot protekle godine uz odlične prodajne rezultate ostvario i jubilarnu prodaju. Brojka robotskih pomagača u kućanstvima diljem svijeta prešla je preko 40 000 000! Ponosni smo što smo prebacili ovu magičnu brojku iRobot proizvoda u domovima te još jednom dokazali kako smo predvodnik u području robota za kućnu uporabu

Zahvaljujući tehnološkim ostvarenjima iRobota, njegovi korisnici diljem svijeta uz posao i brojne obaveze ono malo slobodnog vremena mogu iskoristiti za sebe, a ne samo za svakodnevno čišćenje i usisavanje kuće. Roomba robotski usisavač vjerni je kućni pomagač milijunima ljudi diljem svijeta te on doslovce čisti vaš dom dok vi za to vrijeme uživate u bitnijim stvarima. Roombina funkcionalnost, tihi rad, precizna tehnologija i mogućnost čišćenja doma od dlaka, prašine i drugih nečistoća pozitivno će utjecati osim na vaše slobodno vrijeme i na higijenu vašeg doma.

Sancta Domenica kao dugogodišnji vjeran partner iRobota prepoznaje vrijednosti ovog branda pa kroz lanac fizičkih specijaliziranih trgovina i kroz Sancta Domenica web trgovinu možete pronaći razne iRobot proizvode poput Roomba e5152 te Roombe 692 po odličnim cijenama.

Romba e5152

Robotski usisavač Roomba e5152 posjeduje revolucionarnu AeroForce tehnologiju koja očisti i do 50% više smeća, prašine i kose sa svih vrsta podova. Također, AeroForce trostupanjski sustav čišćenja koristi kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja za učinkovito čišćenje. Wifi veza omogućuje da se robotom može upravljati pomoću iRobot HOME mobilne aplikacije i kada se nalazite izvan doma. Započnite čišćenje ili zakažite raspored čišćenja pomoću iRobot HOME aplikacije dostupne za Android i iOS. Inteligentni sustav za navigaciju iAdapt omogućuje robotskom usisavaču da preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području, ispod i oko namještaja, stolova, stolica ili posudica za hranu Vaših ljubimaca bez oštećenja ili prevrtanja. Iskoristite priliku i nabavite Roombu e5152 uz 1.100kn popusta. Akcijska cijena sada je 2.499 Kn.

Roomba 692

Robotski usisavač iRobot® Roomba® 692 Vaš je partner u osiguravanju čistoće Vašeg doma. Opremljen nizom inteligentnih senzora i moćnim sustavom čišćenja, robotski usisavač Roomba® uspješno se nosi sa svakodnevnom prljavštinom, prašinom i dlakama kućnih ljubimaca tako da se možete usredotočiti na sebe i svoje slobodne aktivnosti. Roomba® 694 robotski usisavač s WiFi vezom kombinira troslojni sustav čišćenja s dvjema višeslojnim četkicama, te ima posebno dizajniranu bočnu četkicu za čišćenje uglova i rubova i snagu usisavanja tako da može očistiti sve, od najmanjih čestica do veće prljavštine s Vašeg poda. Iskoristite priliku i nabavite Roombu 692 uz 1.100kn popusta. Akcijska cijena sada je samo 1.699 Kn.

Želite li i vi uštedjeti svoje vrijeme, posvetiti se obitelji i prijateljima ili jednostavno započeti neki noviji hobi, a odreći se gubitka vremena na čišćenje? Ne gubite vrijeme i pogledajte iRobot ponudu u Sancta Domenici. Odlučite se posvetiti sebi i uložite u svoje slobodno vrijeme.