JEDINSTVEN UKRAS

Pronašli smo najljepši poklon, dragu uspomenu koja odolijeva testu vremena

18.12.2023 u 09:25

Bionic
Reading

Tijekom blagdana mislimo na naše bližnje i više nego ikad živimo u nadi da će im se događati samo najbolje stvari, a poklonima im želimo izmamiti osmjeh na lice i pokazati koliko smo zahvalni što su dio naših života. U moru ideja, u obzir uzmite i nakit koji će definitivno izmamiti osmijeh na lice

Što radimo kad nam se dogodi nešto jako lijepo, a što radimo kad primimo tužne vijesti? Odgovor je najčešće isti: zovemo nekog sebi bliskog da s njime podijelimo svoje osjećaje! Upravo te posebne osobe tijekom blagdana želimo darivati posebnim poklonima koji će im bar na neki način pokazati koliko nam znači njihova svakodnevna podrška i ljubav. Osim blještavila i glamura, čin darivanja nakita stvara emocije koje su i bit blagdanskog užitka!

Svakako tu su trendovi, ali postoji i nakit koji smatramo bezvremenskim blagom. Dobro odabrani komad nakita traje i postaje draga uspomena koja odolijeva testu vremena, a svaki put kad se vaša draga osoba okiti vašim darom, sjetit će se vas i topline vašeg odnosa.

Svaki komad priča priču, priču o zajedničkim trenucima i zajedničkom smijehu, a nakit nastao u sklopu humanitarne inicijative Hrvatskog Telekoma za udrugu 'Čisteći medvjedići' pokazao je kako na inovativan način pohraniti brdo uspomena i dati nekome dio sebe. U sklopu projekta programa Hrvatskog Telekoma 'Poziv koji ne propuštaš', Nenad Sovilj je ženama ponudio priliku da se ukrase medaljonima koji ne samo da izgledaju lijepo, već i pozitivno pridonose svijetu koji nas okružuje. Baš kao i one same!

Nakit često nosi i sentimentalnu vrijednost iskrenih emocija ljubavi, a darovati nakit znači i pokloniti opipljiv prikaz emocionalne veze koju dijelite. Pri darivanju nakita svaki komad postaje izraz duboke povezanosti s primateljem i vrijedan odraz ljepote odnosa koji dijelite.

Uz ljubav koju osjećamo prema našim bližnjima, želimo im podariti i obilje te duhovni rast koji je Sovilj ukomponirao u skulpturu pauna koji baš kao i njegovi ručno rađeni medaljoni predstavlja jedinstven spoj umjetničkog izraza i kiparske suptilnosti.

U sklopu suradnje Hrvatskog Telekoma i dizajnera Nenada Sovilja nastala je i limitirana serija ručno izrađenih medaljona s posebnom pričom. U elegantne medaljone Sovilj je utkao znakovitu poruku o održivosti i životnom krugu uređaja koji su nekoć ispunjavali našu svakodnevicu i omogućavali nam kontakt s voljenim osobama.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Odabir komada izrađenih od recikliranih ili odgovorno nabavljenih materijala odražava promišljen i svjestan odabir dara, pokazujući svijest o globalnim problemima o električkom i elektroničkom otpadu kao najbrže rastućoj kategoriji otpada u EU.

Osim što je razveselila ljubiteljice jedinstvenog nakita posebne priče, ova suradnja rezultirala je i donacijom udruzi 'Čisteći medvjedići' koja se bavi čišćenjem okoliša.

  • +6
Blagdanski izlog Nenada Sovilja Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s Hrvatskim Telekomom.