MODNI POGODAK

Promijenila imidž i oduševila novim stajlingom

04.02.2017 u 14:18

Bionic
Reading

Pop ikona Lady Gaga ovogodišnja je zvijezda sportskog spektakla Super Bowl. Na medijskoj konferenciji u povodu nastupa, sve je zadivila pojavom u ušminkanoj, sportskoj kombinaciji

Samo nekoliko dana prije velikog nastupa na sportskom događaju godine - Super Bowlu, pop zvijezda Lady Gaga na medijsku konferenciju kročila je u tematskoj odjevnoj kombinaciji s dodatkom nogometne torbice.

Gagin najnoviji modni odabir sastojao se od mornarsko plave majice s dodatkom kožnih prugica i suknje na preklop identične palete boja. Pripadajuće trobojne čizme do koljena, s mnoštvom vezica, debelom blok petom i izgledom nalik tenisicama, podarile su dodatnu dozu zanimljivosti cjelokupnoj kombinaciji, a odabirom maštovite torbice u obliku nogometne lopte, Lady Gaga potvrdila je da je više nego spremna za nadolazeći nastup.

  • +2
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao što se moglo očekivati od pop zvijezde koja nastupa kao zaštitno lice modne kuće Versace, Gagin posljednji outfit upravo je djelo slavnog talijanskog brenda.

Kombinacija stvorena od pulovera, suknje i maštovitog para čizama, prvi put je predstavljena u sklopu nadolazeće kolekcije modne kuće Versace, a priliku da je nosi na modnoj pisti iskoristila je slavna Crna pantera Naomi Campbell.

Glazbeni zaokret u karijeri Lady Gaga je obilježila i u modnom smislu, pa se sve češće može ugledati u više nego nosivim kombinacijama, nakon perioda šokiranja javnosti odvažnim modnim odabirima. I dok se na press konferenciji uoči Super Bowla pojavila u jednoj kombinaciji, drugi look s potpisom modne kuće Versace koji stiže ravno s modnih pista, ostavila je za predstavljanje na društvenim mrežama.