CIJENA? PRAVA SITNICA!

Prodaje se selo iz filma 'The Hunger Games'

08.04.2012 u 10:29

Bionic
Reading

Napušteni gradić u američkoj saveznoj državi North Carolina Henry River Mill Village, u kojem su snimljene neke od ključnih scena blockbustera 'The Hunger Games', našao se na tržištu nekretnina, a oni dubljega džepa mogu ga kupiti za 1,4 milijuna dolara, odnosno nešto manje od osam milijuna kuna

Gradić Henry River Mill Village, koji se nalazi u američkoj saveznoj državi North Carolina, poslužio je za snimanje nekih od ključnih scena novog popularnog filma 'The Hunger Games'. Upravo taj napušteni gradić u filmu predstvlja District 12 u kojem živi Katniss Everdeen, koju glumi Jennifer Lawrence.

Gradić Henry River Mill Village prostire se na 72 hektara, mlin u tome mjestu, koji nosi isto ime kao i gradić, zatvoren je 60-ih godina prošloga stoljeća, a zadnji stanovnik ovoga grada odselio se 1987. godine. Trenutačni vlasnik grada, 83-godišnji Wade Shepherd, očito namjerava dobro profitirati te je u ključnome trenutku odlučio prodati grad koji je postao popularan zbog filma 'Hunger Games' snimljenog prema romanu Suzanne Collins.