HRABAR IZBOR

Procurilo tko će dizajnirati Angelininu vjenčanicu

02.11.2012 u 12:17

Bionic
Reading

Iako su joj se nudila neka od najjačih modnih imena, vjenčanicu Angeline Jolie dizajnirat će američka kreatorica L'Wren Scott

Buduća nevjesta Angelina Jolie navodno je za vjenčanje s Bradom Pittom izabrala vjenčanicu dizajnerice L'Wren Scott. Kako piše magazin Grazia, Angie je zatražila da joj američka dizajnerica, koja je najpoznatija po svojim šik isofisticiranim kreacijama za crveni tepih, za njezin veliki dan skroji haljinu po mjeri.

'Nudili su joj se neki od najpoznatijih dizajnera na svijetu, ali ona nije impresionirana velikim imenima. Odabrala je L'Wren jer osjeća da ona može najbolje razumjeti njezino tijelo', kaže izvor za Graziju.

L'Wren je poznata po dizajniranju odjeće koja odgovara višim, vitkim ženama kakva je i sama, a 37-godišnja holivudska zvijezda je u više prilika nosila haljine s potpisom L'Wren. Bivši model, L'Wren Scott, koja je već deset godina u vezi s Mickom Jaggerom, odjenula je Jolie za više svečanih prigoda, a njezine kreacije često nose Sarah Jessica Parker, Nicole Kidman i Penelope Cruz.

Vjerojatno će se i krojačke probe moći lako organizirati, budući da L'Wren živi u kući do one koje su ranije ove godine Angelina i Brad kupili u Richmondu.