ZA CURE

Pročitaj zavodnički govor njegova tijela

  • Autor: N. LJ. J.
  • Zadnja izmjena 26.01.2010 16:39
  • Objavljeno 26.01.2010 u 16:39
tinejdzer kosa

tinejdzer kosa

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: -

Za razliku od cura, dečki u svom neverbalnom govoru nemaju toliko fleksibilnosti, ali gestikuliraju otvoreno te žele izgledati što dominantnije i muževnije, a pritom zauzimaju mnogo prostora

Kad dečko izgleda previše pokorno, to znači da baš i nema sreće sa suprotnim spolom. Evo još nekoliko stvari prema kojima ćeš lako pročitati koju ti poruku šalje govorom svog tijela, odnosno udvara li ti se ili ne.

Kaubojsko držanje. Čisti mačo znak. Noge su razmaknute, a ruke na bokovima ili u džepovima ili su palčevi zataknuti za remen. Ako ovako stoji i gleda u tvom smjeru, znak je to da ima mnogo samopouzdanja i nije mu problem pokazati ti da mu se sviđaš. Prići će ti čim mu pokažeš malo dobro volje (a nekad i bez toga!).

Uspravno držanje. Trbuh je uvučen, a prsa napuhnuta. Ovako djeluje mišićavije i privlačnije i želi ti to pokazati i zavesti te.

Poravnavanje ovratnika ili kravate. Primijetio je (ili mu se učinilo!) da si odgovorila na njegovo zavođenje i sada se razmeće. Popravlja kravati ili ovratnik te usto još namješta rukave i skida neke nevidljive dlačice sa svoje odjeće. Imponira mu tvoja pozornost i sada uživa.

Trzaj međunožjem. Pokojni Michael Jackson često je koristio ovaj pokret u svom plesu. Ovo je otvoreni podsjetnik na muževnost i poziv na fizički kontakt.

Kosa. On gladi kosu i gleda u tvom smjeru. Ovako se razmeće i siguran je da mu nećeš moći odoljeti.

Raširene noge. Stoji raširenih nogu i gleda u tvom smjeru. Želi izgledati više i impresionirati te.

Kada, pak, sjedi raširenih nogu i okrenut je u tvom smjeru, očit je znak da te želi privući. Ovo je jedan od najočitijih znakova da te želi zavesti.

Teritorij. Kao što mnoge životinje obilježavaju svoj teritorij, tome je sklona i muška populacija, ali na drukčiji način, dakako. Gdje god se našli, obilježavaju svoj prostor. Za razliku od cura koje vole šetati, dečki vole biti na jednom mjestu, a svoju prisutnost pokazuju glasnim smijanjem ili pričanjem. Ovako žele da ih cure vide i čuju.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi