MODNA NEUGODNOST

Problemi s predubokim dekolteom: Zavodljivi kombinezon zadao neočekivane probleme mlađahnoj ljepotici

1/7

Sofia Richie

Prilikom razgledavanja živopisnog sela Portofino u Italiji, 20- godišnja Sofia Richie ugledana je u društvu 36- godišnjeg odabranika Scotta Disicka i slavne Kris Jenner.

Najmlađa kćer glazbenika Lionela Richieja privukla je posebnu pozornost fotografa izdanjem u izazovnom modelu kombinezona s dubokim dekolteom, koji se prilikom razgledavanja talijanskog Portofina pokazao nesretnim odabirom.

Lepršava bijela kreacija sa sitnim točkastim uzorkom Sofiji je zadala prave probleme zbog dubokog izreza dekoltea koji je na trenutke otkrivao detalj selotejpa na grudima. Prilikom dolaska na gliser, koji je uzvanike rođendanske turneje Kylie Jenner vozio do skupocjene jahte, Sofijin odabranik Scott Disick pokušao je spasiti stvar prekrivši detalj selotejpa koji dežurnim fotografima nije uspio promaknuti.

Sofia Richie

Sofia Richie

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prethodna slika Sljedeca slika
Najmlađoj milijarderki na svijetu i članici klana Kardashian, Kylie Jenner, na velikoj rođendanskoj turneji po Sredozemlju pridružio se i nesuđeni šogor Scott Disick u pratnji 20- godišnje djevojke, kćeri poznatog američkog glazbenika Lionela Richieja
  • Autor: I. B.
  • Objavljeno 14.08.2019 u 10:46