PROLIFE, LACTOGYN, NORMIA

Probiotici - tajna dobrog zdravlja

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 14.03.2012 18:59
  • Objavljeno 14.03.2012 u 18:59
JGL PROBIOTICI

JGL PROBIOTICI

Izvor: Promo fotografije / Autor: jgl

Probiotici predstavljaju važan zdravstveni koncept 21. stoljeća te su od vitalnog značaja za ljudsko zdravlje i dugovječnost

JGL je još krajem 90-ih godina prošlog stoljeća prepoznao važnost farmaceutski oblikovanih proizvoda s probioticima u očuvanju dobrog zdravlja:

- za intimno zdravlje žene
- za zaštitu i obnovu crijevne mikroflore s kolateralnim učincima (kod proljeva i dehidracije, kod uzimanja antibiotika, tijekom liječenja određenih, gastrointestinalnih bolesti, kod prevencije i liječenja atopijskih bolesti, kod nadutosti i loše probave)
Zbog složenosti proizvodnje i iznimnih zahtjeva kvalitete, samo nekoliko tvrtki u svijetu sposobno je razviti i proizvesti probiotičke sojeve, a još ih manje može osigurati farmaceutsku kvalitetu probiotika. Zato je JGL pomno birao partnera za svoje probiotičke proizvode.
Prolife, prvi je probiotik koji je lansirao JGL, već je više od deset godina među najpopularnijim i najpropisivanijim probioticima za regulaciju crijevne mikroflore, posebno kod proljeva.

Lactogyn je prvi i jedini probiotički koncept koji omogućuje zajedničku oralnu i vaginalnu primjenu. Namijenjen je obnovi i zaštiti vaginalne mikroflore, higijeni i njezi, prirodnoj zaštiti intimnog zdravlja žene. Sadrži dva probiotička soja, Lactobacillus rhamnosus GR-1 i Lactobacillus reuteri RC-14, jedine sojeve u svijetu za koje je znanstveno dokazano da nakon oralnog uzimanja naseljavaju vaginalnu sluznicu i pomažu obnovu vaginalne mikroflore. Pored oralnih i vaginalnih kapsula, Lactogyn nudi intimni sapun za svakodnevnu njegu i higijenu te gel za vlaženje intimnog područja.

Normia je probiotički koncept namijenjen obnovi i zaštiti crijevne mikroflore. Primjenjuje se u dojenčadi, djece, trudnica, dojilja, odraslih. To je jedini probiotički proizvod koji sadrži najopsežnije istražene sojeve LGG i BB12, sojeve s najviše sinergijski dokazanih učinaka. Ors normia jedinstveni je proizvod koji je prvi objedinio vrećice probiotika LGG i BB12 i vrećice elektrolita i tako osigurao dvostruki učinak: obnovu crijevne mikroflore i rehidraciju.

JGL je svojim radom u segmentu probiotika i razvojem novih probiotičkih koncepata dokazao da je autoritet kada je riječ o inovativnosti u tom području. Danas JGL zauzima vodeću poziciju u cjelokupnom segmentu farmaceutski oblikovanih probiotika u većini zemalja Jugoistočne Europe i neprikosnovenu lidersku poziciju u segmentu probiotika namijenjenih zaštiti vaginalne mikroflore.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi