PALA JE U DEPRESIJU

Priyanka Chopra otvorila dušu i ispričala sve o 'tamnoj fazi' svog života

04.05.2023 u 22:23

Bionic
Reading

Tijekom svog nedavnog intervjua, gostujući u The Howard Stern Showu, Priyanka Chopra detaljno je opisala teške trenutke koje je prolazila nakon operacije koja nije prošla kako je trebala

Glumica i jedna od najljepših žena svijeta Priyanka Chopra iskreno je progovorila o iznimno teško periodu u svom privatnom i profesionalnom životu, prisjetivši se operacije koja nije prošla kako je planirala. Zbog toga je pala u duboku depresiju.

Kako je rekla u intervjuu, nakon uklanjanja polipa u nosnoj šupljini bila je uvjerena da će njezina karijera nakon svega biti gotova, jer je njezino lice sasvim drugačije izgledalo.

'Nakon operacije moje je lice izgledalo u potpunosti drugačije i ja sam upala u tu duboku depresiju', rekla je Priyanka Chopra dodajući kako je to bila 'tamna faza' njezinog života.

NA PREMIJERI SERIJE

Poput grčke božice: Slavna brineta zabljesnula u haljini koja slavi žensku figuru

Pogledaj galeriju

Holivudska zvijezda bila je uvjerena kako je njezinoj profesionalnoj karijeri došao kraj i prije negoli je počela, a onda je otkrila i kako ju je na ovaj korektivni zahvat nagovorio njezin otac Chopra Jones.

'Bila sam prestrašena, no on mi je rekao da će tamo biti sa mnom. Držao me za ruke tijekom cijele operacije i pomogao mi izgraditi ponovno moje samopouzdanje', ispričala je Priyanka Chopra i dodala kako joj je on puno pomogao u svemu.