HELEN MIRREN

Prirodnim izgledom zasjenila 40 godina mlađe ljepotice

19.12.2011 u 10:37

Bionic
Reading

Elegantna 66-godišnja glumica Helen Mirren nedavno je, u oštroj konkurenciji puno mlađih ljepotica poput J. Lo, Elle MacPherson i Kelly Brook, osvojila titulu za najbolje tijelo, a pojavivši se na crvenom tepihu u Berlinu još jednom je pokazala da je nenadmašna

Povodom dobrotvorne večeri A Heart for Children u Berlinu koju je organizirala princeza Charlene od Monaka, Helen Mirren je osvojila nagradu Golden Heart za svoj doprinos humanitarnom radu te sve prisutne ostavila bez daha. 66-godišnja glumica uspješno odolijeva godinama te svojim izgledom bez problema može zasjeniti mnogo mlađe kolegice.

Vremešna glumica tako je nedavno i osvojila titulu za najbolje tijelo čiji je izbor organizirao fitnes lanac u Los Angelesu te je pobijedila ljepotice poput J. Lo, Elle MacPherson i Kelly Brook. Premda doista izgleda sjajno, Helen je tada skromno izjavila: 'Ovo je stvarno smiješno: J.Lo ima tisuću, tisuću milijuna puta ljepše tijelo od moga, od glave do pete.' No, bez obzira na to, 66-godišnja glumica, koja je na humanitarnu večer stigla u uskoj sjajnoj, ljubičastoj haljini koja je naglašavala zavidnu figuru te u visokim potpeticama, izgledala je doista čarobno.