MODNI DVOBOJ

Pripremljene za zimu: Dvije poznate Hrvatice zaljubljene u isto Zarino pletivo

22.10.2018 u 20:26

Bionic
Reading

Jesensko-zimsku sezonu pred nama obilježit će veste i topla pletiva u raznim bojama i krojevima, a kao i uvijek predimenzionirani modeli dolčevita ne izlaze iz mode. Zato su aktualnu ponudu high street brendova već obišle i brojne poznate dame i pronašle omiljene komade

Udobni i topli puloveri uskoro će zavladati gradskim ulicama, pa su neke od poznatih Hrvatica već obavile zimski šoping. Obišle su high street brendove i pogledale što se nudi, a pritom pronašle i omiljene komade.

Bivša pjevačica, danas blogerica i PR stručnjakinja, Lana Klingor već nekoliko tjedana ne izlazi iz trobojne Zarine dolčevite koju uspješno kombinira s raznim odjevnim komadima. Isto pletivo nosila je uz pencil suknju na službena događanja, a idealna se pokazala i na poslovne hlače kao i traperice.

Vunenu dolčevitu od 300 kuna s polica Zare nabavila je i HRT-ova voditeljica Mirna Zidarić. Sportska novinarka, koja pomno prati modne trendove, jako dobro zna da je udobno pletivo mudra investicija za nadolazeće hladne dane.