UŽIVAJU U ZAVOĐENJU

Pripadnici ovog horoskopskog znaka ne vide svoje 'izlete' iz veze kao prijevaru, nego kao održavanje forme

04.12.2022 u 07:39

Bionic
Reading

Kao i u svemu drugome, Strijelci su i u ljubavi željni pustolovine i raznolikosti. Zahvaljujući veseloj naravi, urođenom optimizmu, smislu za humor i srdačnosti lako osvajaju simpatije. Uživaju u igri zavođenja, bilo da zavode, bilo da ih se zavodi, a privlače ih osobe s kojima se mogu dobro zabaviti i voditi zanimljive razgovore, od zafrkantskih do filozofskih

Od veze iziskuju uzbuđenje i stimulaciju, osim kad ih uhvati lijenost ili kad vare neki od redovnih obilnih obroka. Od partnera žele da im bude suputnik u pustolovini života, nipošto 'dadilja' ili 'šef'.

Osjete li da je druga strana posesivna i smatra ih vlasništvom, pobjeći će glavom bez obzira. Ako su istinski zaljubljeni, vjerni su i motivirani da učine partnera sretnim. Topli su i spremni na romantične geste, one koje odskaču od stereotipa. Jedini je problem nepostojanost njihovih emocija jer se lako iz ljubavi preobraze u prijateljsku simpatiju ili ravnodušnost, a ponekad i natrag u ljubav.

Stoga Strijelci ne vide svoje izlete iz veze kao prijevaru, nego kao održavanje forme za idući put kad budu zaljubljeni u istog ili novog partnera. U seksu su spontani, maštoviti i naklonjeni svemu što nosi dašak pustolovine. Vođenje ljubavi u liftu, u prirodi i na drugim neuobičajenim mjestima nije im strano. Kao i u svemu drugom, groze se rutine i već viđenih scenarija te vole iskušavati nove varijante, poigravati se seksualnim pomagalima i rušiti tabue.

  • +3
Taylor Swift je Strijelac, rođena je 13. prosinca 1989. Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Vatreni su ljubavnici koji će se truditi potpuno zadovoljiti partnera i priuštiti mu iskustva o kojima nije ni sanjao. Dopustite li mu da dade maha mašti, seks sa Strijelcem uistinu može biti izvanredan i zabavan. Njihovi su idealni partneri komunikativne, snalažljive i aktivne osobe sposobne iznenaditi ih, pa čak i šokirati.

  • +7
Hailey Bieber je Strijelac, rođena je 22. studenog 1996. Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim s bratskim vatrenim znakovima Lavom i Ovnom, dobro će funkcionirati s Vodenjacima, Vagama i Blizancima. S potonjima će doduše iskusiti dosta uspona, padova i neočekivanih zaokreta, no Strijelcima su izazovi omiljena poslastica.

  • +5
Vanessa Hudgens je Strijelac, rođena je 14. prosinca 1988. Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia