VELIKI ZAVODNIK

Princ Harry ima novu djevojku?

16.04.2012 u 10:45

Bionic
Reading

Princ Harry pronašao je novu ljubav, a šuška se kako ljubi pjevačicu britanske pop grupe The Saturdays koju poznaje već dvije godine

Ako ste plavokosa, zgodna djevojka, koja voli provoditi vrijeme po londonskim klubovima, mogućnost da postanete djevojka princa Harryja nije zanemariva. Mlađi sin princa Charlesa i pokojne Lady Di poznat je po svojoj sklonosti lijepim ženama i raskalašenim tulumima.

Posljednja u nizu plavuša s kojom ga povezuju je pjevačica Mollie King, članica grupe The Saturdays. Poznaju se dvije godine, ali dosad su imali isključivo prijateljski odnos. Ipak, posljednjih nekoliko tjedana viđeni su na svim važnijim londonskim 'it' mjestima na kojima su uživali u zajedničkom druženju.

'Tek su na početku svoje romanse, a čini se da su jako zaljubljeni', otkrio je blizak prijatelj para.

Vruće fotografije
Vijest se britanskim medijima proširila nakon što su prošloga tjedna viđeni u jednom londonskom klubu gdje su se zabavljali na karaokama do tri sata ujutro, nakon čega su odvojeno otišli kući. Prije princa Mollie je ljubila Davida Gandyja, engleskog manekena.

Kad je pak princ u pitanju, popis žena s kojima je ljubovao broji mnogo više imena. Svakako najpoznatija i najdugovječnija bila je njegova ljubav s Chelsy Davy. U vezi su bili od 2004. do 2009. godine, ali i nakon toga viđeni su u zajedničkim izlascima. Chelsy se upoznala i s kraljicom Elizabetom II pa su mnogi vjerovali da će se Harry uskoro ženiti. No 27-godišnji princ više od bračnih okova voli svoju slobodu. Dok je bio u vezi s Chelsy, objavljene su fotografije na kojima za grudi hvata televizijsku voditeljicu Natalie Pinkham. Poslije se ispostavilo da su slike snimljene 2003. godine, kada su Harry i Natalie bili nakratko u vezi.

Nedugo nakon prekida s Chelsy, Harry je prohodao s još jednom televizijskom voditeljicom, Caroline Flack. Veza nije dugo trajala jer je Harry navodno i dalje mislio na Chelsy. U 2010. povezivalo ga se s Camillom Romestrand, norveškom pjevačicom.

Ljubio 13 godina stariju
Vezu su oboje negirali iako su u nekoliko navrata uhvaćeni u više nego prisnom odnosu. Otprilike u isto vrijeme pojavili su se napisi da je Harry 2007. dijelio vruće noći s 13 godina starijom zvijezdom američkog reality showa 'Real Housewives of DC' Catherine Ommanney.

Amerikanka je 2007. boravila u Londonu, kada se i upoznala s Harryjem. Zanimljivo je što je sve otkrila dadilja Catherinine djece kojoj se ova povjeravala u trenucima sreće. Posljednja djevojka s kojom je Harry bio prije Mollie, koliko je poznato u javnosti, jest Florence Brundell-Bruce, model za donje rublje. Prekinuli su u kolovozu prošle godine.