Najbolje za vas

Prima obitelj stvara dom za tvoju obitelj

14.02.2018 u 10:49

Bionic
Reading

Zajedno ostvarimo sve vaše snove o idealnom domu!

Najveći hrvatski proizvođač i trgovac namještaja, Prima grupa, pokrenula je image kampanju u kojoj komunicira svoje temeljne vrijednosti.

Zahvaljujući neprestanom ulaganju u razvoj proizvoda, sve veći dizajnerski tim te poboljšanje tehnologije u svim procesima proizvodnje Prima grupa se razvila u vodećeg hrvatskog izvoznika namještaja diljem Europe i SAD-a.

Također, pravovremeno prepoznavanje novih trendova koji su usklađeni s inventivnim dizajnom i vrhunskim materijalima domaće proizvodnje Prima grupu pozicioniralo je na mjesto lidera trgovca namještajem s čak 55 prodajnih salona u Hrvatskoj, 8 u Makedoniji i ukupno 1620 zaposlenih.

Zahtjevan put razvijanja proizvoda temeljen je na dugogodišnjem radu i bogatom iskustvu cijelog tima Priminih djelatnika, a stvarni zaposlenici Prime sudjelovali su i u snimanju ove kampanje čime je Prima ponovno pokazala koliko vjeruje u vlastiti potencijal.

U suradnji s Inventom iz Media Polis grupacije upravo pokrenuta nova image kampanja donosi kreativnu priču o jednom „pustolovnom stolu“, ujedno i simbolu okupljanja obitelji te temeljnim vrijednostima Prima grupe.

Prima obitelj Autor: Prima