RAJKO DUJMIĆ OTVORENO:

'Prestao sam voljeti Nove fosile'

05.11.2014 u 19:57

Bionic
Reading

Rajko Dujmić priznao je da je prestao voljeti Nove Fosile, a nakon izbacivanja oslobodio se, kaže, najvećeg tereta u životu

Potkraj listopada Novi fosili su odlučili da Rajko Dujmić neće nastupiti s njima na koncertu u sklopu oproštajne turneje benda u Beogradu.


'Nažalost, Rajkovo je stanje takvo da nakon prisilne hospitalizacije u bolnici Vrapče ne može ispuniti dogovorene obveze. Žao nam je zbog toga. I dalje ćemo ga podupirati u nastojanjima da se oporavi i ozdravi', složili su se Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec u priopćenju za 24sata, a uoči koncerta Rajko je napisao na svom Facebooku:

'Nažalost, neću večeras biti na koncertu, moje mjesto će nakon svih godina biti prazno. Ali bit ću uz vas srcem i dušom!'

Sada dva tjedna nakon toga Rajko priznaje da je on kriv za to što su ga izbacili iz benda jer im je svašta priuštio.

'Najveća su mi ljubav bili Novi fosili. Kad sam prestao voljeti Fosile, oslobodio sam se najvećeg tereta u životu. Ponovno se smijem', rekao je u velikom intervjuu za časopis Globus te govoreći da je sve njegova greška.

'Inicijator i glavni krivac sam, kao i obično, ja. Pa tko bi volio takvog čovjeka? Tko bi volio čovjeka koji se samoranjava', rekao je Rajko, priznajući da ima problema s alkoholom te je zato bio i hospitaliziran.