ODVAŽNA HALJINA

Premijerova supruga zasjenila je i Kate Middleton

10.06.2016 u 19:46

  • +9

Kate Middleton i Samantha Cameron

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Britanski premijer David Cameron i supruga nisu propustili ceremoniju obilježavanja 90. rođendana kraljice Elizabete, a zbog moderne haljine Samantha Cameron mogla bi ponekad biti inspiracija i samoj Kate Middleton

Vojvotkinja od Cambridgea velika je miljenica Britanaca i kod odijevanja se mora držati nekih kraljevskih pravila, ali bi si ponekad mogla dopustiti razigraniji styling haljinom kakvu je nosila Samantha Cameron jer nema sumnje da bi joj prelijepo stajala.
Premijerova supruga na ceremoniju održanu u katedrali St. Paul došla je s neizbježnim detaljem, crnim šeširom, ali zaokret tradicionalnom stylingu dala je haljinom na pruge u dva smjera.

Haljina s elegantnim tankim remenom odvajala je smjerove pruga, a gornji dio bez rukava otkrio utegnute ruke 45-godišnje Samanthe. Zanimljivo je da haljina ima potpis jednog od omiljenih dizajnera Kate Middleton, L. K. Bennetta, a ona se još jednom odlučila za klasičan styling zbog kakvih joj se ponekad prigovara da nije dovoljno odvažna.

Taman kada je u povodu 40. godišnjice organizacije SportsAid zablistala u kraljevski plavoj haljini francuskog dizajnera Rolanda Moureta i pokazala da prati trendove, odmah se vratila pomalo dosadnim kombinacijama i došla u tradicionalnoj kreaciji s potpisom Catherine Walker.

Premijerova je supruga pak pokazala da može jednako blistati i u modernijoj kombinaciji te njena elegantna haljina u moru klasičnih kreacija zato nije prošla neopaženo.