PREVARA S INTERNETA

Preljub Sarkozyja i Carle lažnjak s Twittera?

11.03.2010 u 11:47

Bionic
Reading

Još uvijek se ne stišava bura koja je nastala nakon što se počelo šuškati da brak Carle i Nicolasa nije baš idiličan, a francuski mediji nagađaju da je riječ o medijskoj prevari

Francuski časopis L'Express iznio je teoriju prema kojoj je priča o navodnoj uzajamnoj prevari Carle Bruni i franscuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja prevara koju je smislio mladi novinar kako bi ispitao koliko se brzo neprovjerene glasine mogu raširiti zahvaljujući internetu. Prve su glasine navodno krenule na Twitteru, velikom se brzinom raširile blogovima, a na koncu su ih prenijele međunarodne novinske agencije i mediji. Ipak, francuski tiskani mediji ostali su suzdržani prema toj priči.

Inače, Carla Bruni izjavila je da je uvjerena kako je njen suprug Nicolas Sarkozy nikada ne bi varao. 'On nikad ne bi imao izvanbračne afere. Jeste li ikad vidjeli fotografiju na kojoj se vidi da vara svoju suprugu?', izjavila je lijepa Carla koja je odlučila u intervju za Sky News demantirati novinske napise o tome da ljubuje s Benjaminom Biolayom, dok je Nicolas navodno našao utjehu u ministrici ekologije Chantal Jouanno.

Bruni je također izjavila da se za Sarkozyja morala udati nakon tri mjeseca da bi smirila javnost te da se u politiku ne miješa. 'Nisam zainteresirana za politiku, a isto tako ne znam ništa o tome', iskrena je Carla.