BEZ GREŠKE

Prelijepa prva dama sve očarala: S razlogom je zovu novom Jackie Kennedy

10.11.2017 u 12:16

Bionic
Reading

Juliana Awada, prva dama Argentine, sa suprugom Mauricijom Macrijem, argentinskim predsjednikom, posjetila je New York te su odali počast žrtvama napada u Tribeci

Kao i obično, Awada je mamila poglede u još jednoj nenadmašnoj kombinaciji. Njezin modni potpis lišen je bilo kakvih pretjerivanja, a sve što nosi odlično joj pristaje s obzirom na to da se može pohvaliti manekenskom figurom.

Prelijepa Argentinka ponovno je očarala svojim savršenim osjećajem za stil u prekrasnom kaputu trendi kariranog uzorka za kakvim već neko vrijeme luduju slavne fashionistice.

  • +7
Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Markantna Juliana kombinirala ga je s trendi crnim trapericama iskrzanih rubova i odgovarajućim gležnjačama.

Odličan dnevni outft začinila je mladenačkom frizurom, podignuvši kosu u ležeran rep, a bila je diskretno našminkana.

  • +13
Juliana Awada, argentinska prva dama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ne čudi to da je njezin modni stil prepoznao i slavni Vogue koji ju je prošle godine proglasio jednom od najbolje odjevenih žena na svijetu.

  • +5
Juliana Awada - prva dama Argentine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ova 43-godišnja ljepotica modu ima u krvi - njezina obitelj vlasnik je tekstilnog carstva u sklopu kojeg se nalazi poznati argentinski brend Awada, a u intervjuima često ističe kako je s mamom znala putovati u Pariz, London ili New York u potrazi za modnim kolekcijama.

Iako je katkad uspoređuju s Jackie Kennedy, Awada to smatra pretjeranim: 'Jackie je bila ikona jedne ere, ali imam osjećaj da sam ja ipak daleko od nje. Odabrala sam biti autentična, imati svoj stil i ne uspoređivati se ni s kim.'

Votando.

Objavu dijeli Juliana Awada (@juliana.awada)