IZAZOVNO SA STILOM

Prelijepa glumica sve je očarala u prozirnoj haljini

15.02.2017 u 11:48

  • +2

Sienna Miller

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Sienna Miller jedinstvena je glumica i medijima uvijek posebno zanimljiva zbog odličnih stajlinga, a to i nije tako čudno obzirom da zna što odjenuti kako bi ostavila upečatljiv dojam

Prelijepa britanska glumica upravo je to učinila i na berlinskoj premijeri filma 'The Lost City Of Z' - odjenula je zavodljivu i romantičnu haljinu, a spojila ju s otkačenim detaljima. Kolege glumci Robert Pattinson i Charlie Hunnam na premijeri su potpuno ostali u drugom planu, a sve zahvaljujući odvažnom stajlingu zgodne Sienne.

I čini se da je u tome tajna njezinog stila jer Siena Miller može odjenuti običnu jutenu vreću, a izgledati bolje od mnogih dotjeranih kolegica. Poznata kao ljubiteljica boho stila, Sienna s lakoćom spaja moderno i vintage pa najčešće oduševljava zbog ideja, a ne skupocjenih komada koje često nosi.

Za filmski je festival odabrala prozirnu haljinu Christiana Diora, čija je kolekcija upravo zbog vidljivih  bokserica oduševila mnoge slavne dame. Izazovna haljina u gornjem je dijelu napravljena poput korzeta, dok je ispod prozirne tkanine s printom proljetnog cvijeća plavokosa glumica odjenula hlače nalik muškim boksericama. Sličan model, ali bez cvjetnog printa već su nosile manekenka Bella Hadid i vivša teen zvijezda Dianna Agron. Na dodjeli nagrada SAG glumica Kate Hudson pojavila se pak u Diorovoj haljini po mjeri koja izgledom neodoljivo podsjeća na hit modele iz nove kolekcije ready-to-wear, a osim hit bokserica s pasicom koja ima vidljiv logotip te slavne modne kuće, kreacija je u potpunosti crna s mini buketom cvijeća u struku.

Ekstravagantna Sienna Miller Diorovu statement haljinu odlučila je upotpuniti casual frizurom pa je svezala rep uz opuštene pramenove na licu te od make upa istaknula usne crvenim ružem pa dodatno naglasila seksipil.