MAMINIM STOPAMA

Prekrasna kći Cindy Crawford zvijezda je prestižne kampanje

21.06.2016 u 19:21

Bionic
Reading

Iako ima tek 14 godina, Kaia Gerber, kći jednog do najslavnijih modela svih vremena Cindy Crawford, na dobrom je putu da izgradi impresivnu karijeru. Lijepa tinejdžerka koja neodoljivo podsjeća na slavnu mamu već je bila zvijezda kampanja za Versace Young, Chrome Hearts, krasila je naslovnicu francuskog Voguea, a sad je zvijezda kampanje za sunčane naočale talijanskog brenda Miu Miu

Kao novo zaštitno lice za Miu Miu (mlađe Pradine sestre), prekrasna Kaia našla se u ulozi zvijezde petominutnog reklamnog filmića za novi model sunčanih naočala Scenique.

U kratkom filmiću koji odiše lijenim ljetnim ugođajem, Kaia izranja iz bazena sa svojim Miu Miu sunčanim naočalama na licu.

Prekrasna tinejdžerka izgleda kao kopija slavne mame koja je suvereno vladala modnim pistama 90-ih, a maminim stopama krenuo je i sin Presley koji je proteklog vikenda nosio modnu reviju talijanskog modnog dvojca Dolcea & Gabbane.

Urednica 'CR Fashion Booka' Carine Roitfeld, nakon što je angažirala Kaiju i njezina brata Presleyja za modni editorijal, komentirala je da im je modeling u krvi: 'bilo je jako zanimljivo vidjeti njih oboje u tom fotosessionu. Presley čak ima isti Cindyn madež na licu! Nitko ne zna hoće li zbilja Presley i Kaia na kraju završiti kao top modeli, ali zasad se njihova priča uklapa u onu o jabuci koja nikad ne pada daleko od stabla'.

waiting for Miu Miu

A photo posted by Kaia Gerber (@kaiagerber) on