TKO JOJ NE BI OPROSTIO?

Predobra haljina kojom je glumica opet prekršila pravila

04.11.2015 u 20:13

  • +4

Sienna Miller

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Poznati modni časopis održao je svečanu dodjelu nagrada za Ženu godine u Londonu, a iako je kodeks odijevanja bio zadan u crno-bijelom tonu, glumica Sienna Miller sve je iznenadila drugačijim stylingom

Poznata kao velika obožavateljica boho stila, ali i mode koja je drugačija od standardnog izgleda slavnih ljepotica, Sienna Miller opet je odlučila zaigrati na kartu buntovnice pa se na crvenom tepihu u Londonu pojavila u haljini koja nije imala veze s kodeksom odijevanja na prestižnom događaju. Doduše, nije bila jedina, ali najveće zvijezde večeri, poput Kate Winslet ili Nicole Kidman, držale su se zadane teme.

Slavna 33-godišnjakinja tako je osigurala da na crvenom tepihu ispred hotela Claridge baš sve oči budu uprte u nju. Plisirana Valentinova haljina u metalik-plavoj boji te s nježnim uzorkom boje breskve imala je seksi izrez na leđima. Uz podignutu kosu, za tako važan događaj, na kojem joj je dodijeljena nagrada za glumicu godine, Sienna je odabrala seksi srebrne štikle s potpisom Christiana Louboutina dok je večernja torbica bila u tonu koji odgovara haljini.

Lijepa glumica je dokazala da će se uvijek potruditi izgledati drugačije, bilo da se pojavljuje na crvenom tepihu, bilo da putuje, a upravo zbog toga je od publike i kritike više puta proglašena modnom ikonom i ženom koja zna kako nositi razne krpice sa stilom.