PAPARAZZI SVE ZNAJU

Predali su papire za razvod, ali ne mogu jedno bez drugog

02.05.2014 u 20:21

Bionic
Reading

Unatoč tome što su predali papire za razvod nakon 11 godina braka, Chris Martin i Gwyneth Paltrow i dalje su nerazdvojni, a sada su snimljeni tijekom zajedničke večere u restoranu

Iako su se pokušali sakriti od paparazza, Chrisu Martinu i Gwyneth Paltrow to nije uspjelo. Snimljeni su tijekom izlaska iz restorana u Los Angelesu, a fotke je objavio Daily mail. Kada su ugledali fotografe, pokušali su izaći na stražnji izlaz, no i tamo su ih čekali.

Čini se da dobro funkcioniraju i nakon razvoda te da jedno bez drugog ne mogu. To ni ne čudi s obzirom na cijelo jedno desetljeće koje su proveli zajedno i tijekom kojeg su dobili dvoje djece. I kada su objavili da se razvode, učinili su to vrlo civilizirano.


'Sa srcem punim tuge donijeli smo odluku da se rastanemo. Radili smo na problemima u našem braku više od godinu dana, ponekad zajedno, a ponekad odvojeno, pokušavajući vidjeti možemo li popraviti stvari između nas. Došli smo do zaključka da će ipak svatko krenuti svojim putem iako se i dalje jako volimo. I dalje smo i uvijek ćemo biti obitelj. Na puno načina sad smo bliži jedno drugom nego što smo ikad bili. Prije svega mi smo roditelji dvoje prekrasne djece pa vas molimo da u ovim teškim trenucima poštujete našu privatnost. Uvijek smo se trudili držati naš brak podalje od očiju javnosti, a nadamo se da ćemo to isto s našim odnosom činiti i dalje', stajalo je u priopćenju koje su glumica i glazbenik objavili na njezinoj web-stranici Goop.