TJEDNI HOROSKOP

Pred Bikovima i Djevicama je čaroban tjedan, Jarci će biti napeti i nervozni, a Strijelci i Ribe će zbog stresa doći do točke ključanja

26.09.2022 u 06:37

Bionic
Reading

Ovnovi će izluđivati voljenog ljubomorom i posesivnošću. Bikovima i Djevicama prvi dio tjedna bit će čaroban. Škorpioni će uspješno prebaciti naporne dijelove posla na kolege dok će se stres i umor nepovoljno odraziti na učinkovitost Strijelaca. Nervozni i napeti Jarci bez razloga će započinjati svađe s partnerom i bližnjima, a Ribama će se mnogo toga odvijati izvan kontrole, što će ih dovesti do točke ključanja

Ovnovi će izluđivati voljenog ljubomorom i posesivnošću. Neće dobro kontrolirati svoje postupke, što će dovesti do rasprava, pa čak i do prijetnji raskidom. Iako dolazi do porasta obaveza, odbijat će pomoć. Neće podnositi da im se itko miješa u posao.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +13
Brigitte Macron je Ovan, rođena je 13. travnja 1953. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovima je prvi dio tjedna sjajan za zaljubljivanje i buđenje romantike u dugim odnosima. Nakon četvrtka posvetit će se bližnjima. Na poslu će sve obavljati lako i bez posebnog napora, a najbolje će se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju suradnju s okolinom.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
Penelope Cruz je Bik, rođena je 28. travnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: ALBERTO ORTEGA / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Iako će prva polovica tjedna Blizancima biti naporna, prvenstveno zbog prepirki s partnerom i bližnjima, nakon četvrtka dolazi do smirivanja tenzija. Malo će se toga odvijati po planu. Kasnit će s izvršavanjem obaveza ili zaboraviti odraditi zadatak za čije su rješavanje zaduženi.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: VEGAN / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Rakovi će osjećati da im partner ne posvećuje dovoljno pažnje. Mnogi će se zbog toga povući u sebe i izbjegavati komunikaciju, što neće pridonijeti pronalasku rješenja. Samci bi se se preko društvene mreže mogli povezati s bivšom simpatijom. Prešutjet će mnoge stvari koje im smetaju zbog želje da se nikome ne zamjere. Moraju se početi više zauzimati za sebe.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Margot Robbie je Rak, rođena je 2. srpnja 1990. Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Lavovi će slobodno vrijeme najradije provoditi u društvu prijatelja. Zabava i izlasci osvježit će im svakodnevicu i donijeti mnogo prilika za zabavu. Samci bi trebali dati priliku nasmijanoj i vedroj osobi koja im se već neko vrijeme pokušava približiti. Kašnjenje plaće ili honorara bit će neugodno, ali ne i nerješivo. Vjerojatno će se raditi o ljudskoj pogrešci pa treba pokušati na miran i uljudan način doći do rješenja.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Jason Momoa je Lav, rođen je 1. kolovoza 1979. Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Početak tjedna bit će čaroban za Djevice. Samce očekuje novi flert, a parove prilika da probude strasti. Nakon četvrtka odnos s partnerom iziskivat će više strpljenja i tolerancije. Radni zadaci predstavljat će im napor ne samo zbog umora, već i zbog niske koncentracije. Trebali bi odgoditi važne poslove i ograničiti se na odrađivanje laganih zadataka koji toleriraju pokoju pogrešku.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Salma Hayek je Djevica, rođena je 2. rujna 1966. Izvor: Profimedia / Autor: JUSTIN GOFF / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA

Vage u dugoj vezi koja se kreće željenim tokom, počet će razmišljati o braku. Pomisao o zasnivanju obitelji postat će im iznimno privlačna, a dragi će dijeliti njihovu viziju budućnosti. Samcima vikend donosi mogućnost zaljubljivanja. Pravi je trenutak za planiranje budućih poslova i akcija, a ne bi smjeli ništa prepuštati slučaju.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Gwyneth Paltrow je Vaga, rođena je 27. rujna 1972. Izvor: Profimedia / Autor: UPI / Alamy / Alamy / Profimedia

Zaljubljivi i željni romantičnih doživljaja, Škorpioni će u svakome vidjeti potencijalnog ljubavnog partnera. Lako ih je zavesti pa bi trebali pripaziti da ne poklone povjerenje nekome tko ga nije zaslužio. Shvatit će da se uz malo šarma može mnogo postići. Mnogi će uspješno prebaciti naporne dijelove posla na kolege, ili će pak uvjeriti šefa da su spremni za preuzimanje odgovornije funkcije.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bliska osoba mogla bi razočarati Strijelce nekom izjavom ili postupkom. Bit će povrijeđeni, no ne bi smjeli donositi brzoplete zaključke. Duge veze nakon četvrtka ulaze u povoljnije razdoblje. Stres i umor nepovoljno će se odraziti na njihovu učinkovitost. Žurit će s izvršavanjem zadataka zbog gustih rokova i pritom češće raditi pogreške.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Taylor Swift je Strijelac, rođena je 13. prosinca 1989. Izvor: Profimedia / Autor: imageSPACE / ddp USA / Profimedia

Nervozni i napeti Jarci bez razloga će započinjati svađe s partnerom i bližnjima. No neka paze što govore u naletu ljutnje kako ne bi bespotrebno povrijedili ljude koje vole. Samce će privući netko tko im je trenutno nedostupan. Žele li sačuvati dobre odnose s kolegama i nadređenima, morat će pokazati više spremnosti na kompromise. Ne budu li fleksibilniji i skloniji suradnji, izgubit će podršku nekih suradnika.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Irina Shayk je Jarac, rođena je 6. siječnja 1986. Izvor: Profimedia / Autor: J Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vodenjaci će uživati veliku popularnost u društvu, osobito u drugom dijelu tjedna. Raspoloženi su za flert i romantiku, a susret koji ostvare preko vikenda pružit će im mnogo razloga za zadovoljstvo. Nećete pogriješiti ako promijene poslovnu strategiju i smisle nove radne metode. Učit će na greškama, a usvojene lekcije primijeniti u svakodnevnom poslovanju.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Amal Clooney je Vodenjak, rođena je 3. veljače 1978. Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ribe će uzrujavati stvari na koje ne mogu utjecati. Naljutit će se ako im partner ili član obitelji upute bilo kakvu kritiku. Neće prihvaćati savjete čak i ako su im izrečeni u najboljoj namjeri. Mnogo će se toga odvijati izvan njihove kontrole, što će ih dovesti do točke ključanja. Ljutnju i frustracije ne bi smjeli iskaljivati na kolegama, već ih radije zamoliti da priskoče u pomoć.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Juliette Binoche je Riba, rođena je 9. ožujka 1964. Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA