ne propustite

iRobot Hrvatska donosi odličnu vikend akciju i dodatne popuste!

11.11.2020 u 09:05

Bionic
Reading

Dodatni popust na već snižene modele! Ne propustite predobru ponudu u kojoj smo dodatno snizili cijene Roomba robotskih usisavača! Požurite jer akcija traje samo do nedjelje! U dodatnom sniženju su modeli Roomba e6198 i Roomba i7+(i7550)

Kišne jesenske večeri u toplom domu zaista su odmor za dušu i tijelo, no kada shvatite da prašina više nije vaš najgori neprijatelj jer vam se od tragova blatnjavih cipela, dlaka kućnih ljubimaca, koji se u ovom periodu više linjaju, diže kosa na glavi. Idealno rješenje bi bilo kada bi vas dom uvijek dočekao uredan i očišćen, te kada bi netko svakodnevno usisao životinjske dlake i trgove blatnjavih cipela, tako da bi se vi nakon posla mogli prepustiti odmoru i uživanju.

Vašim mukama došao je kraj. Zaboravite na stres i prestanite trošiti vrijeme na čišćenje. Uz iRobot robotske usisavače i perače podova moći će te uživati u jesenskim danim u čistom domu.

Robotski usisavač Roomba e6918 pametno je rješenje za čišćenje Vašeg doma, osim što sam čisti, posjeduje i WiFi vezu što Vam omogućuje da njime upravljate putem mobilne aplikacije iRobot HOME s vašeg pametnog telefona. Možete pratiti aktivnosti čišćenja, pregledavati povijest čišćenja i gledati videozapise o održavanju. Posebna je zbog snažnog pick-upsistema za dublje čišćenje koji ima i do 5 puta jaču snagu usisavanja, zbog čega pokupi svu prljavštinu, mrvice i dlake kućnih ljubimaca s vaših podova. Potpuni paket inteligentnih senzora vodi robota ispod i oko namještaja kako bi temeljito očistio vaše podove. DirtDetect™ senzori prepoznaju područja kojima se mora posvetiti veća pozornost i nalažu robotu da ih temeljitije očisti. A da bi cijeli proces bio još jednostavniji, robotski usisavač možete kontrolirati upravljati njime putem vašeg pametnog telefona.

Glavne karakteristike

Roomba e6198

Poboljšane AeroForce gumene četke prodiru dublje u podne površine. Revolucionarna AeroForce tehnologija čišćenja očistii do 50% više smeća, prašine i kose sa svih vrsta podova.

5x snažniji usis* za čišćenje tvrdokorne nečistoće, ostataka i dlake ljubimaca s Vaših podova.

Osim što čisti umjesto Vas, ovom se Roombom upravlja i pomoću iRobot HOME aplikacije. Nova Roomba e6918 posebna je zbog snažnog pick-upsistema za dublje čišćenje koji ima i do 5 puta jaču snagu usisavanja, zbog čega pokupi svu prljavštinu, mrvice i dlake kućnih ljubimaca s vaših podova.

Ovakva pametna tehnologija omogućuje Vam da se fokusirate na ono što je zaista bitno i iskoristite svoje vrijeme na najbolji način, bez žrtvovanja čistoće Vašeg doma. Serija e6 ima mogućnost perivog spremnika, kako bi urednost i ugodnost čišćenja bila još veća.

Robotski usisavač iRobot Roomba e6198 prikladan je za svakodnevno čišćenje središnjeg prostora - kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka. Po potrebi ga možete odnijeti u druge prostorije ili na kat. Nakon završetka rada vraća se u stanicu za punjenje. Pritisnite gumb i pod će biti čist. Dan za danom.

S robotskim usisavačem Roomba serije i7+, tvrtka iRobot je predstavila inovaciju, CleanBase bazu za automatsko pražnjenje spremnika. Nakon što odradi posao, Roomba i7+(i7550) vraća se do svoje baze koja pomoću svoje moćne usisne funkcije prazni Roombin spremnik. Umjesto dosadašnjeg jednog, Roomba i7+ čuva čak 30 spremnika prljavštine, što za vas znači 30 puta bezbrižnije iskustvo usisavanja, odnosno da o njemu ne morate brinuti tjednima.

Premium i7+ serija predstavila je i novu Smart Mapping tehnologiju koja robotskom usisavaču omogućuje pamćenje rasporeda vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili katu. Bez obzira radi li se o kuhinji, dnevnom boravku ili spavaćoj sobi ili čak prvom, drugom ili trećem katu, omogućuje vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja.

Pogledajte cijeli iRobot asortiman te usporedite modele kako bi saznali koji je robot najbolji za vas. Proizvode možete usporediti ovdje.

Nemojte propustiti priliku jer akcija traje samo 3 dana (u periodu do 13.11.2020 do 15.11.2020). Roomba e6198 je na akciji s maloprodajnom cijenom od 2.999 kn i model Roomba i7+(i7550) s akcijskom cijenom 6.299,00 Kn. Svoj robotski usisavač možete nabaviti na iRobot Hrvatska trgovinama: