LASKAJU FIGURI

Praktične i trendi haljine koje pristaju svakoj ženi

09.05.2016 u 06:58

  • +12

Haljine

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Popularne košulje-haljine inspirirane su muškom košuljom, a idealan su spoj minimalizma, praktičnog skandinavskog dizajna i odjeće namijenjene slobodnom vremenu pa ne čudi što sve više dizajnera u svojim kolekcijama nudi taj poželjan komad odjeće čija je prednost i u tome što pristaje svakoj figuri

Bilo da se radi o haljinama koje prate liniju tijela, predimenzioniranima ili onima sa zanimljivim detaljima kakve ove sezone u svojim kolekcijama nude Stella McCartney i londonski brend Joseph, a koje zahvaljujući zgodnim čvorovima uspješno prekrivaju i koji kilogram viška, košulje-haljine su komad koji bi svaka žena trebala imati u ormaru.

Jednako dobro izgledaju na tenisice, gležnjače, štikle ili ravne sandale, a dobro odabrana haljina koja laska vašoj figuri bit će savršen odabir za sva ona jutra kad ne znate što odjenuti, a u njoj ćete jednako dobro izgledati za uredskim stolom, u šetnji gradom ili u večernjem izlasku.

S jednobojnom haljinom-košuljom uz minimalno uloženog truda stvorit ćete efektan styling koji ćete upotpuniti odgovarajućom torbicom i komadom nakita.

Haljine s cvjetnim printom kakve ove sezone nude popularni high street brendovi ostavljaju malo manje slobode oko odabira modnih dodataka, no one su dovoljno upečatljive same po sebi, pa je bolje držati se modnog pravila manje je više. Za odlazak na posao nosite ih na trendi sandale s blok petom ili one s punom petom, a preko vikenda opušteniji look postići ćete s tenisicama ili ravnim sandalama.

Ako ste niski, izbjegavajte duge košulje-haljine, dok visoke žene mogu birati između različitih dužina. Nosite ih zakopčane, stegnute remenom, a ako se odlučite za model od trapera, možete ga nositi i kao efektan ogrtač na uske traperice i top.