MODNA POSLASTICA

Poznati svjetski brendovi u srcu Zagreba

07.05.2011 u 11:40

Bionic
Reading

Želite li nešto iz nove kolekcije Nicole Richie ili sestara Mary i Kate Olsen, požurite u Frankopansku, u kojoj je otvoren Clan Store, mjesto na kojem ćete naći modne marke koje obožavaju i mnogi svjetski celebi, poput Kim Kardashian, Sienne Miller, Gwyneth Paltrow i Demi Moore

Na adresi nove modne destinacije nalazi se čak 20-ak brendova kao što su Amen, Alice and Olivia, Golden Goose, Siwy jeans, Jens pirate Booty, Camilla Skovgaard, Frye, Rag and Bone, KJacqes, Phille Audibert, Love Quotes, Elisabeth and James, čije su dizajnerice Mary Kate i Ashley Olsen, te LNA Winter Kate, čije odjevne komade dizajnira Nicole Richie.

'Jako mi se sviđa što možemo i u Zagrebu doći do nekih brendova koje nismo prije mogli nabaviti', rekla nam je Antonija Mandić, dok je Viktorija Rađa otkrila da je ona već kupila nekoliko zanimljivih modnih kombinacija.

U Clan storeu dizajnerske komade možete pronaći za 200 kuna, haljine i tunike za 2500 kuna, dok za neke malo skuplje komade trebate izdvojiti 5000 kuna.

Bivšoj misici i manekenki Anici Kovač za oko su zapele sportske majice s printom koje stoje 250 kuna.

Što nudi Clan Store, na svečanom otvorenju došle su pogledati i Viktorija Rađa, Antonija Mandić, Marina Todorić, Antonija Stupar Jurkin te žene naših proslavljenih nogometaša, košarkaša i rukometaša.