PONOVILA MAJČIN SCENARIJ

Poznati rezultati toksikološkog nalaza preminule Peaches

01.05.2014 u 09:24

Bionic
Reading

Toksikološki nalaz preminule Peaches Geldof potvrdio je ono što se sumnjalo. Iako će službeni rezultati biti objavljeni danas, Times piše kako su rezultati nalaza pokazali da je riječ o predoziranju

Peaches Geldof pronađena je mrtva 7. travnja u svojoj kući u Wrothamu. Times sada piše kako je toksikološki nalaz pokazao kako je ova 25-godišnjakinja umrla od predoziranja heroinom.

Kći glazbenika Boba Geldofa, čini se, završila je kao i njezina majka koja je također preminula od predoziranja kada je Peaches imala tek 11 godina. Posljednja slika koju je objavila bila je upravo fotografija s mamom. Majka joj je preminula 2000. godine, a tada je sa starijom sestrom Fifi Trixibelle kojoj je tada bilo 17 godina slavila rođendan mlađe sestre.

'Nisam tugovala. Nisam plakala na njezinom sprovodu. Ne mogu izraziti ništa, jer sam otupjela na sve to. Odmah sam drugi dan išla u školu jer je stav mog oca bio kako trebamo nastaviti živjeti kao da se ništa nije dogodilo. Godinama nisam tugovala za majkom', rekla je svojedobno.

Peaches se godinama borila s ovisnošću, a 2008. godine su je morali i oživljavati nakon što je prestala disati. Iza sebe ostavila je supruga Toma Cohena i dvojicu sinova koji su imali samo 11 i 23 mjeseca.