MODNA SLABOST

Poznate Hrvatice u istim čizmama na zajedničkom izlasku

03.02.2017 u 12:47

  • +20

Poznati na svečanoj premijeri filma 'Lav'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Svečanom premijerom filma 'Lav' Gartha Davisa nominiranog za Oscara, u Gold Class kinu CineStar Arena Zagreb započela je Oscar groznica, a film o istinitoj priči o izgubljenom i nađenom životu nisu propustile mnoge poznate osobe s domaće društvene scene

Među poznatim damama koje su radni četvrtak odlučile zaokružiti opuštenom večeri u kinu, bile su voditeljice Ivana Šundov i Ecija Ivušić, a trendi outfite upotpunile su istim čizmama. Otkako su dizajneri iz kuća visoke mode udahnule novi život odavno zaboravljenom baršunu ta se tkanina provukla kroz gotovo sve odjevne predmete, od haljina do cipela.

Očekivano je baršun preplavio i police street style trgovina te postao nezaobilazni komad ove zime. Ivani Šundov i Eciji Ivušić tako su za oko zapele iste hit čizme koje su visinom iznad koljena, a od baršuna. Dotjerana Ivana Šundov s hit čizmama je zaokružila stajling. Uskim je trapericama naglasila liniju, a popularnoj majici s natpisom dodala sako.

Romantična Ecija Ivušić zablistala je pak u baršunu od glave do pete. Uz baršunastu haljinu ukrašeni vezom i sjajne čizme, voditeljica je uplela kosu pa i frizurom naglasila nježan, damski look. Ako je suditi po poznatim Hrvaticama, ali i holivudskim zvijezdama ili svjetskim trendsetericama, baršun je ove zime bio odlična investicija i još ćemo neko vrijeme uživati u njegovoj mekoći, ali i zavodljivosti.