modna reciklaža

Poznat vam je outfit Kate Middleton? To je zato jer ste ga već vidjeli

16.06.2024 u 09:31

Bionic
Reading

Kate Middleton odavno je pokazala da voli nositi iste komade i nekoliko puta, a to je pokazala i jučer. Za ceremoniju 'Trooping the Colour' odjenula je haljinu je već nosila, no oduševit će vas kako ju je doradila

Kate Middleton jučer je zablistala na ceremoniji 'Trooping the Colour', a za prvo pojavljivanje unazad šest mjeseci odabrala je bijelu kombinaciju s crnim detaljima. S obzirom da se tek nedavno doznalo da je Kate spremna za pojavljivanje u javnosti, iz ormara se izvukla već viđena haljina, ali dorađena i upakirana u kombinaciju u kojoj izgleda poput nove.

Omiljena vojvotkinja već je i ranije pokazala da je spretna u baratanju odjećom i da točno zna kako naglasiti svoje dobre i sakriti svoje loše strane, a sada je otkrila i da zna kako detaljima i dodacima učiniti haljinu neprepoznatljivom!

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Bijelu haljinu dugih rukava s crnim pojasom Kate je nosila za ručak i šetnju u Buckinghamskoj palači uoči krunidbe kralja Charlesa u svibnju 2023, a tada je haljinu nosila uz crne Aquazzura cipele na visoku petu. Za razliku od jučerašnjeg dana, tada je svoje prepoznatljive kovrče nosila raspuštene, a stupanj elegancije nije bio na jednakoj razini kao jučer.

Za ceremoniju 'Trooping the Colour' vojvotkinja je istu haljinu doradila velikom crno-bijelom mašnom i brošem s djetelinom Irske, a običan crni pojas u struku zamijenila je pojasom s crno-bijelim prugama.

Omiljene Aquazzura štikle zamijenila je bijelim salonkama brenda Jimmy Choo, a dodatak profinjenosti bio je šešir Philipa Treacyja.

trooping the colour, 2024.

S osmijehom na licu: Kate Middleton prvi put u javnosti nakon šest mjeseci

Pogledaj galeriju